Evenimentul Zilei > Actualitate > Unde muncesc vietnamiezii din Cluj care au poftit la un câine românesc
Unde muncesc vietnamiezii din Cluj care au poftit la un câine românesc

Unde muncesc vietnamiezii din Cluj care au poftit la un câine românesc

Faptul că niște vietnamezi din Cluj au furat și au mâncat un câine a făcut înconjurul României.

Ei sunt angajați la societatea ”Puiul Regal”, firmă care se ocupă de prelucrarea și conservarea cărnii și are sediul în Gilău. Resturi din câinele omorât au fost găsite în frigiderul locației unde sunt cazați cei 50 de vietnamezi, potrivit gazetadecluj.ro.

”La data de 22 februarie, în jurul orei 08:40, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Florești au fost sesizați prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras și probabil ucis un câine de rasă comună care se afla în curtea Castelului Rakoczi Banffy din comuna Gilău.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au demarat cercetările pentru stabilirea exactă a stării de fapt, identificarea autorilor și luarea măsurilor legale.

În cauză a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și uciderea animalelor cu intenție fără drept. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin, iar vietnamezii vor fi aduşi pentru audieri.

Audierile se vor întinde pe mai multe zile, având în vedere că muncitorii vietnamezi vor avea nevoie de translator pentru că nu vorbesc nici limba română, nici limba engleză”, a transmis IPJ Cluj.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: