Evenimentul Zilei > Actualitate > Unde a încercat un dealer de droguri să își plaseze marfa în plină pandemie
Unde a încercat un dealer de droguri să își plaseze marfa în plină pandemie

Unde a încercat un dealer de droguri să își plaseze marfa în plină pandemie

Un dealer de droguri a fost prins de jandarmi lângă un centru de carantină din Petroșani. Acesta venise aprovizionat cu canabis.

Jandarmii hunedoreni anunță luni că patrula de serviciu a observat un bărbat care a încercat să pătrundă, fără drept, într-un hotel din Petroşani în care se află persoane în carantină. În momentul în care jandarmii l-au oprit, bărbatul a dat semne de panică, ceea ce a determinat oamenii legii să îl percheziționeze.

În urma controlului corporal, transmit jandarmii, asupra bărbatului s-a găsit o pungă cu o materie vegetală de culoare verde-maroniu. Bărbatul a declarat că este marijuana şi i-a fost cerută pe Facebook de către o persoană aflată în carantină, în schimbul sumei de 70 de lei.

”Documentele de sesizare privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri în conformitate cu prevederile Legii 143 / 2000, împreună cu punga care conţinea o materie de culoare verde-maroniu au fost predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor”, au transmis jandarmii.

Acesta nu e singurul caz în care, persoane aflate în carantină instituționalizată apelează dealerii ce să le facă rost de droguri. La începutul lunii trecute, un bărbat a fost prins ducând mai multe seringi și heroină, ascunse într-o pâine, nepotului aflat într-un centru de carantină din județul Ilfov. Câteva zile mai târziu, un barbat si o femeie au încercat să îi ducă unui membru al familiei, aflat de asemenea într-un centru de carantină, în Capitală, canabis ascuns într-o șosetă.

Sursa foto: Arhivă