Evenimentul Zilei > Politica > Un pictor a fost numit administrator la CET Grivița, Gabriela Firea îi acuză pe consilierii locali și pe Clotilde Armand
Un pictor a fost numit administrator la CET Grivița, Gabriela Firea îi acuză pe consilierii locali și pe Clotilde Armand

Un pictor a fost numit administrator la CET Grivița, Gabriela Firea îi acuză pe consilierii locali și pe Clotilde Armand

O numire ciudată făcută la conducerea CET Giurgiu, a unui pictor, a fost criticată în cadrul unei postări pe Facebook de fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea.

Numire controversată făcută la CET Grivița, după ce în funcția de administrator a fost numit pictorul Dragoș Constantin. Artist care este și consilier al lui Clotilde Armand, primarul Sectorului 1. Fost primar general al Bucureștiului, Gabriela Firea a postat un mesaj pe contul de Facebook pe această temă. Și a spus că numirea lui Dragoș Constantin într-o funcție pentru care nu are pregătire a fost girată de Consiliul Local al Sectorului 1, format în majoritate de membri ai alianței PNL-USR.

Gabriela Firea atacă numirea făcută la CET Grivița și dă vina pe Clotilde Armand și alianța PNL-USR

„De la Primărie, cu multă măiestrie pentru gigacalorie! Aceasta e soluția Primăriei Sectorului 1 la problema apei calde din București. Dacă nu aveți apă caldă la robinet, o veți putea contempla în operele de artă ale pictorului numit administrator al CET Grivița.
Nu, nu este o glumă!
Majoritatea PNL-USR din Consiliul Local al Sectorului 1 l-a numit în funcția de administrator al CET Grivița pe domnul Dragoș Constantin, licențiat în pictură, cu master în Arte Vizuale și Comunicare Vizuală.
Ce îl recomandă pentru această funcție?
Cu siguranță măiestria și talentul său… și, desigur, faptul că e consilier personal al primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.
Ce „capodoperă” de reforma administrativă face USR-Plus în Capitală!
#JunglaDeDreapta #NuLePasāDeOameni”, a scris Gabriela Firea pe rețeaua de socializare.

Scandalul izbucnit în luna februarie între fostul primar general și edilul de la Sectorul 1

Au existat mai multe episoade în care Gabriela Firea a atacat acțiunile primarului de la Sectorul 1. În luna februarie, Firea vorbea despre „decizia aberantă” a primarului Clotilde Armand și a consilierilor locali ai PNL, USR-PLUS și PMP de la Sectorul 1 privind transferul a patru spitale din București în administrarea unităților sanitare respective.

„Cosilierii social-democraţi vor depune la secretariatul Primăriei Generale a Capitalei şi a Consiliului General un proiect de hotărâre prin care dorim să fie preluate aceste patru spitale în administrarea Primăriei Capitalei, prin ASSMB, deoarece acestea nu se pot susţine finaciar singure.

Nu pot fi lăsate de izbelişte, iar primarul general a scris pe Facebook o declaraţie ambiguă în care arată, de asemenea, o lipsă crasă de responsabilitate faţă de cetăţeni şi lipsa empatiei. Asta este cel mai îngrozitor, de fapt acesta este lucrul cel mai dureros, faptul că arată că nu le pasă de oameni”, spunea Firea