Un nou scandal în familia Șoșoacă. Senatoarea este acuzată de agresiune

Un nou scandal în familia Șoșoacă. Senatoarea este acuzată de agresiune Familia Șoșoacă. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Scandalul în familia Șoșoacă continuă cu o nouă dezvăluire. Silvestru Șoșoacă își acuză acum partenera de agresiune verbală. De fapt, spune bărbatul, Diana Iovanovici și-a terorizat sistematic vecinii.

Șoții Șoșoacă își continuă scandalul public. De această dată, soțul senatoarei aduce în atenția opiniei publice un episod în care, președinta partidului SOS și-a terorizat vecinii cu fel de fel de sunete stridente.

Continuă scandalul între soții Șoșoacă

Bărbatul, care în urmă cu doi ani era descris de senatoarea de Iași ca fiind un adevărat sprijin și un „izvor nesecat de iubire”, o acuză acum pe Diana Șoșoacă de agresiune verbală. Silvestru Șoșoacă a dezvăluit că și vecinii se tem de agresivitatea președintei partidului SOS.

„Nu au fost agresiuni fizice dar verbale au fost, de decibelii erau până la tavan. Vecinii nu s-au văitat, le era tuturor frică de ea. Nu mi-a fost frică de ea, dar e imposibil să mai convieţuiesc cu ea. Mă jignea, inclusiv în public.  De multe ori, dacă replicam şi eu ieşea balamucul public şi ne făceam de ruşine. Aşa că eu trebuia să tac. Eram mai înţelept un pic, ea - mai vulcanică", a declarat  Silvestru Şoşoacă.

Ne puteți urmări și pe Google News
Continuă scandalul în familia Șoșoacă

Diana Șoșoacă. Sursa foto Facebook

Senatoarea își terorizează vecinii

Legat de numele Șoșoacă, nume care de altfel i-a adus și notorietate senatoarei, aparține bărbatului, iar acesta nu este dispus să i-l lase în cazul în care divorțul se va finaliza. De-a lungul timpului, aflăm de la Silvestru Șoșoacă, senatoarea a avut mai multe nume, printre care Diana Ivanovici, Diana Georgeescu, din nou Iovanovici și în cele din urmă, Diana Macovei.

„A purtat de-a lungul timpului mai multe nume - Diana Iovanovici, Diana Georgescu, apoi din nou Iovanovici, apoi Diana Macovei ... Eu am găsit-o Diana Macovei, votant şi simpatizant USR, şi am făcut-o naţionalista Diana Şoşoacă.  Naţionalistul în familie sunt eu. Ea să rămână Diana Macovei şi să-şi facă brand în continuare pe ce curent politic vrea", a concluzionat Silvestru Şoşoacă.

Silvestru Șoșoacă și Diana Șoșoacă

Familia Șoșoacă. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Silvestru Șoșoacă, apărat de George Simion

Scandalul dintre cei doi a pornit după ce Silvestru Șoșoacă a fost dat afară din funcția de prim-vicepreședinte al partidului pe care Diana Șoșoacă îl conduce. Asta după ce inițial a fost suspendat pentru o perioadă de șase luni.

Senatoarea a motivat decizia de a-și elimina propriul soț invocând faptul că a procesat astfel pentru a-și „salva familia”, sufletul unui om și viața lui”, dar și pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat”.

Confruntat cu această situația Silvestr Șoșoacă a catalogat decizia soției drept ilegală, abuzivă și de neacceptat. De asemenea, în apărarea partenerului de viață al senatoarei a sărit și liderul AUR, George Simion.

„E greu de convieţuit cu doamna Şoşoacă, din toate punctele de vedere. Este de apreciat cât a îndurat sărmanul om. Nu vreau să intervin în chestiuni personale. E greu de convieţuit cu doamna Şoşoacă, din toate punctele de vedere”, a declarat  George Simion la Prima News.