Nicul Alifantis a postat un scurt mesaj pe contul de Facebook și-i mulțumește lui Mircea Badea pentru replica avută după ce a fost criticat de cunoscutul artist. Realizatorul emisiunii „În Gura Presei”, de la Antena 3, și-a asumat mesajul lansat în spațiul public de Nicu Alifantis.
„Domnule Mircea Badea,
Vă mulțumesc pentru replica dumneavoastră civilizată la scrisoarea deschisă pe care v-am adresat-o și apreciez sincer scuzele dumneavoastră. Mă bucur din toată inima să-l reîntâlnesc pe omul Mircea Badea pe care-l știam! Aș mai adăuga că nu v-am considerat nici ratat, nici dezgustător, cât despre ora târzie, cu părere de rău, nu voi schimba canalul. Toate cele bune!”, a scris Nicu Alifantis.
„Nu mi-a dat prin cap niciodata ca Nicu Alifantis, pe care il iubesc, face parte din aceeasi breasla cu Chirila sau cu Ristei sau cu orice alt produs popcorn. Domnul Alifantis imi spune ca am gresit si ca se incadrezeaza in aceeasi breasla cu artistii care au nickuri in loc de nume.
Inteleg ca am jignit artistii romani si ca trebuie sa imi cer scuze. Daca mi-o cere domnul Nicu Alifantis, e in regula: va cer scuze.
Mai inteleg ca sunt un ratat. E foarte posibil. Nici macar nu am pornirea de a incerca sa caut contra argumente.
Sunt si dezgustator. De asemenea posibil, dar puteti aplica aceeasi reteta pe care mi-o recomandati: schimbati canalul. E si foarte tarzie emisiunea mea. Ora respectiva ar putea fi folosita pentru creatie muzicala nu pentru nervi si resentimente.
Cu privire la ocolirea dumneavoastra, domnule Alifantis, lucrurile sunt rezolvate deja: „social distancing” e lege.
Cu stima si cu sincere urari de succes. Dumneavoastra si breslei din care va revendicati”, a fost reacția lui Mircea Badea.