Un polițist a ignorat apelurile spunând că tânăra irosea timpul anchetatorilor și a amendat-o. Acum, ofițerul Trevor Godfrey, între timp trecut în rezervă, este anchetat.

Shana Grice, din Brighton, a sunat și l-a reclamat de cinci ori pe fostul iubit, Michael Lane, care o urmărea și o hărțuia.

Polițistul care a preluat cazul a spus că a găsit neconcordanțe între cele reclamate și probele prezentate. Astfel, Trevor Godfrey i-a spus tinerei că „pierde timpul poliției” și a amendat-o cu 90 de lire sterline, potrivit BBC NEWS.

Polițistul a ajuns la această concluzie după ce l-a audiat pe fostul iubit al fetei. Acesta a negat orice acuzație și a spus că el și iubita sa se aflau într-o relație serioasă, dar că uneori se mai certau.

La scurt timp după ce a fost amendată și după cinci reclamații depuse, Shana a fost găsită moartă în casă. Fostul iubit a încercat să incendieze locuința pentru a-și șterge urmele.

În 2016, după crimă, polițistul Trevor Godfrey a fost sancționat disciplinar, iar acum este acuzat că nu a anchetat corespunzător cazul și ar putea fi tras la răspundere pentru moartea tinerei.

Te-ar putea interesa și: