Evenimentul Zilei > Actualitate > Un membru al celebrei grupări Hells Angels a fost reținut în România. Era căutat pentru tentativă de crimă și șantaj
Un membru al celebrei grupări Hells Angels a fost reținut în România. Era căutat pentru tentativă de crimă și șantaj

Un membru al celebrei grupări Hells Angels a fost reținut în România. Era căutat pentru tentativă de crimă și șantaj

Un român, membru al grupării de motocicliști Hells Angels, a fost reținut în țara natală, în timp ce era căutat de autoritățile din Germania.

Un membru al celebrei grupări Hells Angels a fost reținut la Cluj-Napoca. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani, care era căutat de autoritățile din Germania pentru tentativă de crimă și șantaj. Se pare că ar fi vorba despre un cetățean român I-F.R, conform celor de la gandul.

Membru al Hells Angels, căutat în Germania, reținut în România

„Azi 9n.r. – luni), în jurul orei 18.00, în urma activităților informativ-operative desfășurate de către polițiștii specializați în depistarea persoanelor urmărite, din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Cluj, în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, precum și cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, a fost depistat un bărbat, pe numele căruia erau emise două mandate europene de arestare.

„Cel în cauză, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din județul Mureș, a fost dat în urmărire de către autoritățile germane”

Cel în cauză, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din județul Mureș, a fost dat în urmărire de către autoritățile germane, în luna octombrie a anului trecut, după ce în luna august a aceluiași an, ar fi săvârșit o faptă de șantaj, totodată fiind acuzat de săvârșirea unei infracțiuni de omor sub forma tentativei, pe teritoriul statului german.”, au anunțat reprezentanții autorităților.

„Bărbatul urmează a fi prezentat procurorilor din cadrul Curții de Apel Cluj, în vederea confirmării celor doua mandate. Poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române”, s-a mai afirmat în respectivul comunicat.

Americanii au cerut sprijinul celor de la DIICOT, în 2020. Erau căutați membri ai Hells Angels care făceau trafic de droguri

Anul trecut autoritățile din America au cerut sprijinul procurorilor DIICOT, în vederea cercetării unui grup infracţional organizat, care făcea trafic de droguri. Era vorba despre cocaină și metamfetamină, aduse din SUA și distribuite în țări din Uniunea Europeană, dar și marfa ajungea și în Noua Zeelandă.