Evenimentul Zilei > Monden > Un mare SECRET al lui Kate Middleton a fost DESCOPERIT
Un mare SECRET al lui Kate Middleton a fost DESCOPERIT

Un mare SECRET al lui Kate Middleton a fost DESCOPERIT

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a născut la începutul lunii mai al doilea copil al familiei, micuţa prinţesă Charlotte Elizabeth Diana. La şase săptămâni după naştere, ducesa arată formidabil, iar revista People a dezvăluit secretul siluetei de invidiat a acesteia.

Potrivit surse citate, Kate Middleon în vârstă de 33 de ani, are un antrenor personal de fitness cu care se întâlneşte o dată pe săptămână pentru un program intensiv de exerciţii. Antrenorul îi dă sfaturi zilnic ducesei, prin teledon, cu privire la tipul de exerciţii pe care trebuie să le facă singură, scrie revista People, citată de Agerpres.

De asemenea, ducesa păstrează şi un regim alimentar foarte sănătos şi strict. În această perioadă, în care o alăptează pe prinţesa Charlotte, Kate Middleton nu mănâncă decât hrană organică – fructe, legume şi carne slabă.

"Întreaga dietă este gândită cu atenţie – nu se bazează pe consumul unui singur fel de alimente – şi are în vedere starea generală de sănătate şi de bine a ducesei", a scris şi Hollywood Life.

Kate Middleon, mamă a doi copii, şi-a reluat apariţiile publice la scurt timp după ce a născut pe mica prinţesă.