Un MARE regizor, în doliu! Mama lui s-a stins din viaţă

Un MARE regizor, în doliu! Mama lui s-a stins din viaţă

Mama regizorului Steven Spielberg, Leah Adler, și cunoscută în Los Angeles (California) pentru a fi proprietara celebrului restaurant The Milky Way, a murit marți la 97 de ani.

Adler, pianistă și pictoriță în tinerețe, a murit la reședința sa din Los Angeles înconjurată de copiii săi. Steven Spielberg a făcut aluzie la mama sa în timpul discursului de primire a premiului Oscar pentru cel mai bun regizor pentru filmul 'Schindler's List', în care a considerat-o pe mama sa "amuleta sa norocoasă", scrie Agerpres. 

Adler, cunoscută drept 'Lee Lee' de rude și cei apropiați, s-a căsătorit cu inginerul electronic Arnold Meyer Spielberg cu care a avut patru copii: Steven, Anne, Sue și Nancy. În 1964, familia s-a mutat la Los Gatos (California), unde a locuit câțiva ani.

După divorțul său de Arnold, Leah s-a căsătorit cu Bernie Adler în 1967 cu care a plecat la Los Angeles, unde au inaugurat celebrul The Milky Way de pe Pico Boulevard, cunoscut pentru că servește specialități evreiești.

Ne puteți urmări și pe Google News

Era un lucru obișnuit să o vezi pe mama lui Spielberg primind și salutând clienții localului, cărora le oferea sfaturi și rețete pentru fericire (fii bun cu tine însuți, pleacă mai devreme de la o petrece pentru ca invitații să rămână cu o impresie bună...).