Evenimentul Zilei > International > Un mare actor cheamă la luptă: „America este într-un mare pericol cu Biden… Trebuie să ne batem”
Un mare actor cheamă la luptă: „America este într-un mare pericol cu Biden… Trebuie să ne batem”

Un mare actor cheamă la luptă: „America este într-un mare pericol cu Biden… Trebuie să ne batem”

Jon Voight a avertizat că Statele Unite vor fi „în mare pericol” dacă Joe Biden devine președinte, acuzând Stânga că încearcă să fure alegerile cu voturi frauduloase.

Actorul laureat cu Oscar l-a criticat și pe guvernatorul Democrat de California, Gavin Newsom, pentru că a ordonat din nou carantina din cauza COVID-19:

„Guvernatorul Newsom fură libertatea noastră, libertatea voastră. El este o rușine pentru rasa umană.”

Jon Voight a făcut aceste comentarii în cel mai recent video pe care l-a postat pe Twitter, săptămâna aceasta.

„Mergem pe un drum care nu știm unde duce. Nu trebuie să permitem ca națiunea noastră să se prăbușească. Asta vor ei, să distrugă America. Vreau să vă avertizez că suntem într-un mare pericol dacă ajungem sub o administrație Biden.”

Starul din Midnight Cowboy, care locuiește în California, a lansat apoi un atac la adresa guvernatorului Newsom.

„Statul nostru California este condus de o bandă de stânga – el însuși, guvernatorul Newsom fură libertatea noastră, libertatea voastră. Este o rușine pentru rasa umană – el și ruda lui, Nancy Pelosi, care a încercat să-l dărâme pe președintele Trump.”

Și Voight a continuat:

„Guvernatorul Newsom a distrus viețile multor oameni care depind de afacerile lor, iar acum vrea să pună lacătele din nou. Este o minciună, la fel ca toată Stânga care încearcă să distrugă Statele Unite.”

Actorul a mers mai departe:

„Vă cer tuturor să luptați acum în această bătălie. Să-i dăm pe toți la o parte. Am fost acuzat de către colegii mei care au zis că propovăduiesc violența. Când, în realitate, ei sunt cei care fac acest lucru. Stânga ne incendiază și ne distruge orașele. Vrem să luptăm pentru libertate. Nu libertatea de a ne da foc la steag, ci de a-l înălța cu gloria acestui tărâm al libertății. Însă Stânga încearcă să oprească aceste adevăruri.”

Iar John Voight a continuat:

„Să ne facem dreptate la Curtea Supremă. Să le arătăm cât de coruptă este Stânga cu voturile ei frauduloase. Să lăsăm adevărul să iasă la lumină, și anume că președintele Trump este singurul om care poate salva națiunea aceasta.”

Și încă:

„Să luptăm împotriva acestui rău acum și să fim siguri că adevărul lui Dumnezeu le va arăta adevărata lor față. Vreau să vă cer tuturor să vă rugați în numele lui Iisus, al lui Moise și al tuturor sfinților pentru ca mâinile lor să ne ocrotească. Modul în care suntem atacați va fi greu de reparat. Însă, cu toată dragostea, și rugăciunile, și adevărul, putem câștiga această bătălie împotriva forțelor răului care au pus stăpânire pe țara noastră.”

Jon Voight a încheiat:

„Trebuie să-l dăm jos pe guvernatorul Newsom. El distruge libertatea poporului. Nu trebuie să uităm cine suntem. Suntem națiunea care am luptat în Războiul Civil și am câștigat această luptă. Să nu ne dăm bătuți. Dumnezeu să ne binecuvânteze.”

În mai multe dintre postările sale recente, Jon Voight l-a numit pe Joe Biden „funest” și și-a exprimat sprijinul pentru lupta pe care Donald Trump o dă în justiție, pentru a demonstra frauda din alegerile de la 3 noiembrie.