Evenimentul Zilei > Actualitate > Un jucător de la Steaua, dovadă de sinceritate după eliminarea din Liga Europa: „Calificarea era importantă pentru… primă”
Un jucător de la Steaua, dovadă de sinceritate după eliminarea din Liga Europa: „Calificarea era importantă pentru… primă”

Un jucător de la Steaua, dovadă de sinceritate după eliminarea din Liga Europa: „Calificarea era importantă pentru… primă”

Steaua a fost eliminată din Liga Europa, în urma înfrângerii, de ieri, cu Villareal, scor 1-2, în deplasare. Însă, Alex Bourceanu, mijlocașul „roș-albaștrilor”, a avut o reacție sinceră la finalul partidei de pe „El Madrigal”.

„Am avut şi noi şanse. Puteam lua mai multe goluri pe final, dar chiar nu ar mai fi contat. Cred că primele 30 de minute au fost bune, dar am scârţâit în ultimul sfert de oră din prima repriză. Nu s-a întâmplat nimic la pauză. Am ieşit pe teren să marcăm două goluri şi să ne calificăm.

Era important să ne calificăm şi pentru primă, şi pentru imaginea noastră, am fi spălat din impresia lăsată în acest sezon. Ca atmosferă a fost mai bine acum decât la ultimul meci jucat acasă. Ne-am simţit bine aici, ca acasă.

E o dezamăgire, dar nu e o tragedie pentru că nu am plecat cu prima şansă. Suntem trişti, dar nu facem mare caz din asta. Important e campionatul pentru noi. Plătim acum tribut pentru primele meciuri. Nu ne gândeam că vom câştiga la Villarreal când a început competiţia, trebuie să fim realişti”, a declarat Bourceanu la Sport.ro.