Un fost procuror a distrus mai multe mașini, după ce s-a cinstit de ziua de naștere. „Nu există probe”. VIDEO

Un fost procuror a distrus mai multe mașini, după ce s-a cinstit de ziua de naștere. „Nu există probe”. VIDEO sursă: arhivă

Un fost procuror din județul Vaslui s-a cinstit cu mai mule pahare de alcool, cu ocazia zilei sale de naștere, după care s-a urcat la volan. Cu privirea încețoșată de la băutură, bărbatul nu a mai reușit să păstreze controlul volanului și a distrus mai multe autoturisme.

Un fost procuror, în vârstă de 71 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, și-a sărbătorit, vineri, 20 august, ziua de naștere. După ce a băut mai multe pahare de alcool, bărbatul s-a urcat la volan pentru a porni pe drum spre casă. Din nefericire, nu a reușit să păstreze ruta corectă a drumului și pe strada Vărăriei, în zona Gării, a distrus mai multe mașini ce i-au ieșit în cale.

Fostul procuror a distrus mai multe autoturisme și s-a ferecat în casă

Cu privirea încețoșată de la băutură, fostul procuror nu a mai reușit să discearnă ce i-a ieșit în cale pe drumul spre propria locuință. Astfel, în drum spre casă, bărbatul a distrus mai multe autoturisme „ca pe popice”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Proprietarii mașinilor avariate au solicitat intervenția organelor de Poliție, însă fostul procuror s-a ferecat în casă și nu a deschis ușa agenților rutieri care s-au prezentat la locuința sa.

Puși într-o astfel de situație, oamenii legii i-au informat pe proprietarii a căror mașini au fost avariate că acuzatul are la dispoziție 24 de ore pentru a se prezenta singur la sediul Poliției.

Ce spun polițiștii. Trei mașini distruse și păgubași așteptând dreptate

“Ieri seară, 20 august 2021, ora 21.01, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Vărăriei, din municipiul Bârlad, județul Vaslui.

Echipajul de poliție rutieră deplasat în temeiul sesizării a constatat că 3 auto parcate regulamentar, în care nu se aflau ocupanți, au fost acroșate de către un auto înmatriculat în județul Vaslui, ce aparține unui bărbat în vârstă de 71 de ani, din municipiul Bârlad.

La fața locului nu a fost identificată persoana care a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier. Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul sesizat și dispunerea măsurilor legale”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Influența fostului procuror în teritoriu ar putea conduce la mușamalizarea cazului

Părțile vătămate se tem, însă, că în cazul de față nu se va lua nicio măsură din cauza influenței pe care fostul procuror o are în teritoriu.

Pe de altă parte, nu există nicio probă „palpabilă” care să dovedească faptul că fostul procuror se afla sub influența băuturii pentru că nu i s-a recoltat nicio probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, mai spune vremeanoua.ro.

Fostul procuror ar putea să rămână, astfel, doar cu „La mulți ani trăiască!...”, potrivit sursei citate.