Evenimentul Zilei > Justitie > Un fost ministru aduce ACUZAȚII GRAVE șefei DNA: ” A folosit termeni imperativi că mă trimite în judecată!”
Un fost ministru aduce ACUZAȚII GRAVE șefei DNA: ” A folosit termeni imperativi că mă trimite în judecată!”

Un fost ministru aduce ACUZAȚII GRAVE șefei DNA: ” A folosit termeni imperativi că mă trimite în judecată!”

Fostul ministru al Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, a dezvăluit în direct, la România TV, că a fost sunat pe telefonul operativ de ministru şi a fost ameninţat de Laura Codruţa Kovesi. Şefa DNA era nemulţumită de faptul că a ieşit la iveală faptul că a primit grad de la Gabriel Oprea fără să ştie. Mai mult, Dobriţoiu susţine că şefa DNA i-ar fi spus că îl trimite în judecată.

"Doamna Kovesi a fost avansată. A primit gradul de locotenent colonel în rezervă. Când a apărut public că a beneficiat, m-a sunat pe telefonul operativ şi mi-a spus că nu a ştiut acest lucru şi că să se rezolve cât mai repede. A folosit termeni imperativi că mă trimite în judecată. I-am recomandat că dacă e supărată, să îl dea în judecată pe cel care a ridicat-o în grad. Dumneaei a acceptat să fie gradată ilegal pentru că nu l-a dat în judecată pe acel om care a ridicat-o în grad. Am luat în serios ameninţarea doamnei Kovesi. Am făcut plângere penală împotriva lui Gabriel Oprea, cel care a ridicat-o în grad, dar a fost clasată. ", a declarat Corneliu Dobrițoiu.