Mirel Rădoi, fost căpitan al Stelei, a declarat că nu înțelege ceea ce se petrece la FCSB. Actualul selecționer al naționalei de tineret s-a referit la Bogdan Argeș Vintilă, tehnicianul „roș-albaștrilor”, cel care a dat cu tămâie în vestiarul echipei. Rădoi a spus că acest ritual ar trebui făcut de un preot, nu de un tehnician.

Într-un meci eu antrenez o echipă, cealaltă echipă are și ea un antrenor. Amândoi ne rugăm. Dacă unul stă o jumătate de oră și unul 5 minute, înseamnă că cel care s-a rugat o jumătate de oră va avea câștig de cauză? Nu! Lucrurile astea, când vorbim despre Dumnezeu, nu se întamplă așa.

Nu înseamnă că dacă eu mă dau cu mir și mă duc la LOTO am șanse mai mari decât tine să câștig. Asta cu tămâia în vestiar este peste limita mea de a înțelege un antrenor. Ce cauți cu tămâia? Înțeleg să participi la un ritual în care vine un preot. Sau tu ai un mir cu care îl dai pe jucător, sunt de acord.

Dar să mă duc eu ca antrenor să dau cu tămâie, asta nu înțeleg. Cu ce mă face mai credincios decât altă persoană?”, a spus Rădoi.