Evenimentul Zilei > Actualitate > Un fost antrenor al Stelei surprinde: „Pe Alibec l-aș ține la echipă. În sistemul ăsta este atacantul perfect”
Un fost antrenor al Stelei surprinde: „Pe Alibec l-aș ține la echipă. În sistemul ăsta este atacantul perfect”

Un fost antrenor al Stelei surprinde: „Pe Alibec l-aș ține la echipă. În sistemul ăsta este atacantul perfect”

Mirel Rădoi, fost antrenor al Stelei, a declarat că Denis Alibec s-ar descurca excelent în sistemul cu trei atacanți și ar da un randament mult mai bun.

Antrenorul Mirel Rădoi ar miza pe Denis Alibec, dacă ar avea ocazia. Vârful celor de la FCSB ar trebui să ajungă în Arabia Saudită, la Al Shabab, dar transfeul a intrat în impas. În aceste condiții, Rădoi spune că l-ar opri pe Alibec în lotul „roș-albaștrilo” și ar miza pe el în sistemul 4-4-3.

Eu cred că Florin Tănase nu e atacant. În 4-3-3, l-aș fi preferat pe Alibec, l-aș ține la echipă. În acest sistem este atacantul perfect. Lui îi trebuie continuitate, trebuie să joace și când are momente slabe. El, în orice moment, poate să dea un gol, poate da o pasă decisivă. Ajută la crearea spațiilor pentru interi și extreme și poate ajunge primul la centrările pe colțul scurt. Cred că, dacă va fi apt, Gnohere va fi preferat pe postul de atacant central", a spus Rădoi la Digi Sport.