Un deputat PNL trece la PSD. Călin Potor: "Am venit să-mi duc promisiunile până la capăt"

Un deputat PNL trece la PSD. Călin Potor: "Am venit să-mi duc promisiunile până la capăt"

Deputatul liberal de Alba Călin Potor, care luni a votat pentru Guvernul Ponta 3, s-a înscris azi în PSD, primind, conform statutului, funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene Alba a PSD și de vicepreşedinte al organizaţiei municipale Alba Iulia a PSD, anunță Agepres.

Preşedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că începând de azi, deputatul Călin Potor face parte din echipa social-democraţilor. "Îl primim cu braţele deschise", a declarat social-democratul, conform Agerpres. "Am venit să-mi duc promisiunile până la capăt", a declarat Călin Potor, care a susţinut că nu a cerut nicio funcţie în PSD. Acesta a declarat, însă, că a fost dat afară din PNL cu referire la anumite declaraţii făcute, după votul din Parlament, de unii lideri liberali din Alba care au fi spus că Potor va fi exclus cel mai probabil din PNL.

Liderul deputaţilor PNL, George Scutaru, a declarat ieri că nu vor fi luate măsuri împotriva membrilor grupului care au votat în favoarea Guvernului Ponta 3, iar organizaţia judeţeană Alba a PNL nu a propus deocamdată Delegaţiei Permanente, potrivit vicepreşedintelui Florin Roman, excluderea deputatului Potor. CITIȚI ȘI:

  • Încă un deputat liberal cochetează cu PSD. "Gândul meu este de a duce mai departe promisiunile pe care USL le-a făcut în campania electorală"

Ne puteți urmări și pe Google News