Evenimentul Zilei > Actualitate > Un clan celebru în Italia vânează o româncă. E considerată eroină antimafia
Un clan celebru în Italia vânează o româncă. E considerată eroină antimafia

Un clan celebru în Italia vânează o româncă. E considerată eroină antimafia

După ce au fost condamnaţi din cauza mărturiei unei chelneriţe din România, reprezentanţii unui temut clan mafiot din Italia au jurat că se vor răzbuna cumplit.

Totul a început în august 2019, într-un bar din comuna San Cipriano d`Aversa, din provincia Caserta, regiunea Campania. Gemenii Alessio şi Vincenzo De Falco, nepoţii lui Enzo De Falco (n.r. –  fostul lider al clanului mafiot Casalesi) au reacţionat violent după ce românca le-a adus nota de plată.

Amintim că Enzo De Falco Enzo este o legendă în istoria mafiei italiene şi fost șef al temutului clan Casalesi. El a fost asasinat în 1991 într-o încercare de detronare din fruntea familiei. De-a lungul anilor, familia lui nu şi-a pierdut influenţa în zonă. În acest context, cei doi s-au simţit jignţi când chelneriţa le-a cerut să-şi plătească berile. Drept urmare, s-au năpustit asupra femeii cu o ploaie de lovituri.

Atac animalic asupra unei femei

Ce imagine! Doi bărbaţi lovind o femeie cu picioarele în cap şi în stomac. Mai mult, românca a fost trasă de păr și lovită cu capul de tejgheaua barului Gran Vesuvio Caffè. În cele din urmă, un tunisian a intervenit şi a achitat nota celor doi mafioţi care n-au dorit să plătească berile motivând că în comuna lor beau şi mânâncă gratuit.

Românca a fost dusă la spital cu leziuni toracice şi la nivelul feţei, iar la externare a depus plângere. Agresorii au fost acuzaţi de vătămare corporală şi tentativă de extorcare, fapt pentru care au fost plasaţi iniţial în arest la domiciliu.

Cum a încercat avocata să-i salveze

Avocata lor a susţinut în instanţă că ei au fost insultaţi şi provocaţi, fapt care a generat acea reacţia sălbatică. Judecătorul nu a fost convins de pledoarie şi l-a condamnat pe Alessio De Falco la 2 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendare, iar pe fratele său, Vincenzo, la un an şi 9 luni.

A fost menţinută şi decizia arestului la domiciliu, iar jurnaliştii locali au dezvăluit că inculpaţii au jurat răzbunare. Evident, vestea a ajuns şi la urechile româncei. Temându-se pentru viaţa ei, femeia a plecat din zonă, conform observatornews.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: