Evenimentul Zilei > International > Un bărbat a mâncat 120 de cuie, trei ace și câteva bucăți de sticlă. El a ajuns de urgență la spital
Un bărbat a mâncat 120 de cuie, trei ace și câteva bucăți de sticlă. El a ajuns de urgență la spital

Un bărbat a mâncat 120 de cuie, trei ace și câteva bucăți de sticlă. El a ajuns de urgență la spital

Chirurgii unui spital etiopian au extras cel puțin 120 de cuie, trei ace, doua scobitori de dinți si bucăți de sticla spartă din stomacul omului bolnav psihic, conform relatărilor presei din Etiopia

Bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost dus la spitalul de chirurgie St. Petru din capitala etiopiană Addis Abeba, după ce burta acestuia lui a început să se umfle.

Bărbatul primise tratament medicamentos pentru boală mintală timp de zece ani, dar a încetat tratamentul în urmă cu doi ani.

Chirurgii au reușit să extragă toate obiectele aflate în stomacul pacientului, după o intervenție chirurgicală care a durat aproximativ două ore și jumătate.

Medicul  Dawit Te'arei, conducătorul echipei de medici care a efectuat operația a declarat că pacientul se află într-o stare bună și în afara oricărui pericol.

"Cred că a înghițit obiectele în timp ce a băut și apă, cu toate acestea este o persoană norocoasă, deoarece  aceste obiecte ascuțite nu i-au tăiat stomacul, ceea ce ar fi putut duce la infecții grave și chiar la moarte", a spus medicul.

Chirurgul a declarat de asemenea că a întâlnit de-a lungul timpului și alte cazuri în care persoane  cu afecțiuni psihice au înghițit obiecte ascuțite, dar nu a întâlnit niciodată un caz atât de grav.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: