Evenimentul ZileiInternationalUn avion a efectuat o ATERIZARE DE URGENŢĂ în Franţa. Situaţia de la bord devenise de NECONTROLAT

Un avion a efectuat o ATERIZARE DE URGENŢĂ în Franţa. Situaţia de la bord devenise de NECONTROLAT

Un avion a efectuat o ATERIZARE DE URGENŢĂ în Franţa. Situaţia de la bord devenise de NECONTROLAT
O cursă aeriană a companiei Easy Jet a efectuat o aterizare de urgenţă din cauza unui motiv incredibil. Pasagerii nu vor uita niciodată această experienţă.

Avionul companiei Easy Jet care se deplasa pe ruta Glasgow-Palma de Mallorca a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgenţă pe aeroportul francez din Toulouse din cauza unor pasageri mai agitaţi. 

Cei 24 de pasageri au urcat la bord după ce consumaseră numeroase băuturi alcoolice, iar în timpul zborului au devenit de necontrolat, ceea ce i-a obligat pe piloţii avionului să solicite aterizarea de urgenţă în Franţa, pe aeroportul din Toulouse. 

Vacanţa pasagerilor recalcitranţi s-a încheiat înainte de a începe, ei fiind preluaţi de poliţia locală franceză. Doar unul dintre aceştia a fost plasat în detenţie, iar restul au fost eliberaţi. Incidentul a avut loc în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, precizează B1.

"Din cauza acestui incident, echipajul nu a putut efectua cursa până la Glasgow (Marea Britanie) pentru că şi-ar fi depăşit timpul de lucru legal. Zborul a fost amânat pentru a doua zi, prin urmare a fost necesar ca pasagerilor care trebuiau să ajungă în Palma de Mallorca din Glasgow să li se asigure cazare şi masă", au explicat reprezentanţi ai companiei aeriane, care ar putea da în judecată pasagerii turbulenţi, dar nu şi-a anunţat intenţia în acest sens, citează ZF.

 


Accesează: