Evenimentul Zilei > Actualitate > Un angajat Facebook, înregistrat pe ascuns. Mărturiile sale sunt cutremurătoare
Un angajat Facebook, înregistrat pe ascuns. Mărturiile sale sunt cutremurătoare

Un angajat Facebook, înregistrat pe ascuns. Mărturiile sale sunt cutremurătoare

Un angajat Facebook, înregistrat pe ascuns! Mărturiile sale sunt cutremurătoare cu privire la puterea pe care o are astăzi compania asupra oamenilor de pe planetă.
Un angajat Facebook, înregistrat pe ascuns! Mărturiile sale sunt cutremurătoare. Grupul Jurnaliştilor de Investigații Project Veritas a publicat imagini cu liderul planificării globale Facebook, Benny Thomas. Acesta a vorbit despre necesitatea ca guvernul să intervină până nu va fi prea târziu. În dialogul pe care l-a avut cu jurnalistul, recunoaşte că omenirea se află în pericol din cauza evoluţiei rapide a AI.

Un angajat Facebook, înregistrat pe ascuns! Mărturiile sale sunt cutremurătoare

Într-un raport recent, Project Veritas a publicat imagini sub acoperire cu conducătorul planificării globale Facebook, Benny Thomas, unde își exprimă îngrijorările cu privire la puterea deținută de Mark Zuckerberg.
În videoclipul lansat de Project Veritas, Thomas poate fi auzit spunând: „Aș despărți Facebook, ceea ce înseamnă că aș câștiga mai puțini bani probabil, dar nu-mi pasă. Instagram, Facebook Messenger, Oculus, WhatsApp – toate trebuie să fie companii separate. Este prea multă putere când sunt toți laolaltă”.

Un angajat Facebook, despre puterea pe care o deține Mark Zuckerberg

„Nici un rege din istoria lumii nu a fost conducătorul a două miliarde de oameni, dar Mark Zuckerberg este – și are 36 de ani. Este prea mult pentru un tânăr de 36 de ani. Nu ar trebui să ai putere peste două miliarde de oameni. Cred doar că nu este corect”.

Thomas continuă: „Există întotdeauna o prejudecată algoritmică încorporată … Ghici ce? Ființele umane au scris acel cod”. El a explicat de ce această problemă a persistat atât de mult timp, afirmând: „Ne uităm la algoritmi, dar este un lucru atât de mare și complicat încât este nevoie de timp pentru a remedia problema. Sincer, cred că trebuie să o facem cât mai repede, până nu este prea târziu”.

Thomas: „AI (Inteligența Artificială) evoluează în esență pentru a deveni asemenea inteligenței umane. Apoi, va merge dincolo de inteligența umană și, în acel moment, oamenii sunt consumabili”.

Thomas a recunoscut că a făcut parte dintr-un proiect Facebook cu scopul de a înregistra alegătorii.

A mai spus că Joe Biden ar fi beneficiat de acest lucru:

Benny Thomas, lider global de planificare Facebook: „ Unul dintre lucrurile la care am lucrat, care m-a bucurat, a fost un proces de înregistrare a alegătorilor. Acestea sunt genurile de lucruri – aceasta este partea bună a Facebook. Acesta este genul de lucruri pe care le puteți face doar cu o companie care are o amploare și o acoperire extrem de mare ca cea a Facebook. Ne-am propus să înregistrăm patru milioane de oameni noi și am trecut peste țintă, am făcut 4,5 milioane … ” 

Jurnalist:  „ Uau. Înregistrarea a 4,5 milioane de alegători”

Thomas:  „Este mult”

Jurnalist:  „Da. Sunt destul de sigur că el (Biden) a câștigat așa. Ce crezi?”

Thomas:  „Exact, și eu cred asta”…