Evenimentul Zilei > Monden > Un actor din filmul Miami Bici a cheltuit o sumă colosală în Mamaia. Nota de plată în articol
Un actor din filmul Miami Bici a cheltuit o sumă colosală în Mamaia. Nota de plată în articol

Un actor din filmul Miami Bici a cheltuit o sumă colosală în Mamaia. Nota de plată în articol

Mihai Gabriel Popescu (zis şi Mișu Popescu sau Mișu Pricopsitu) a devenit mai cunoscut după ce a jucat în filmul Miami Bici, produs de Codin Maticiuc și Matei Dima (Bromania), dar la finalul acestui weekend, notorietatea lui a crescut după achitarea unei note de plată în valoare de 148.840,5 lei lei, într-un celebru club din Mamaia.

Mişu, actorul din filmul produs de Codin Maticiuc și Matei Dima (Bromania, prins băut şi drogat la volan în martie 2021), a fost în centrul atenţiei şi a lăsat în club aproximativ 30.000 de euro. Mihai Gabriel Popescu a fost cooptat în filmul Miami Bici datorită faptului că a fost de acord ca unele scene să fie filmate la vila lui din Miami.

Conform informaţiilor de pe replicaonline.ro, Mișu s-a distrat alături de câțiva prieteni. „Cireașa de pe tort, șampaniile aduse cu alai de artificii. După ce și-a făcut încălzirea cu băutură fină, Mișu Popescu a dat lovitura cu șampanii scumpe, aduse într-un mare stil, cu alai de artificii”, notează jurnaliştii constăţeni.

De la Mamaia direct la Miami

„După ce a spart banii în Nuba, actorul a plecat direct la aeroport, spre Miami. Şampaniile au fost aduse într-un mare stil, cu alai de artificii, pe soundtrack-ul Game of Thrones. Pe litoral, Mișu Popescu nu s-a distrat singur, ci alături de o tânără domnișoară, Eliana, pe care a dus-o, recent, și în paradisul din Mikonos, dar și la St. Tropez.

Cei doi par destul de apropiați în fotografii, semn că-i leagă mai mult decât o simplă prietenie. Ba chiar Mișu Popescu a spus că se simte drăgălaș în brațele tinerei”, arată sursa citată. Mișu trăiește în Miami Beach, iar în film, el a jucat rolul băiatului rău.

O ipostază care i s-a potrivit perfect… „Miami Bici este povestea lui Ion și Ilie, doi tineri dintr-un mic oraș obscur din România care merg la Miami în toiul iernii, pentru a trăi atât „Visul american” cât și visul românesc de a „îmbogăți rapid”.

Planurile machiavelice ale lui Mişu

Odată ajunși acolo, ei se regăsesc în mijlocul planului machiavelic al lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida. Implicându-se involuntar în afacerile dubioase ale lui Mișu, dar fiind în secret sfătuiți de Gelu, mentorul lor auto-proclamat, de acasă, cei doi se luptă pentru a supraviețui în America.

În același timp, se dezvoltă o poveste de dragoste între Ion și Ioana, o fată de moravuri ușoare, dar cu inima curată, care le dă o mână de ajutor”, se arată pe cinemagia.ro.

Altfel, amintim şi gestul emoționant al unui ospătar din Mamaia pentru un bătrân care a avut bani doar pentru un mic.

Mişu are o iubită foarte frumoasă
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News