„Umbra” Prințesei Diana va bântui peste Regele Charles în ziua încoronării. Camilla n-o poate înlocui pe rivala sa, chiar dacă-i moartă

„Umbra” Prințesei Diana va bântui peste Regele Charles în ziua încoronării. Camilla n-o poate înlocui pe rivala sa, chiar dacă-i moartă Ce zodie este Regele Charles. Detaliile care l-au dat de gol. Sursa foto: Arhiva EVZ

Încoronarea Regelui Charles este la doar o săptămână distanță, iar soția sa Camilla, de asemenea, va fi încoronată drept Regina Consoartă în timpul ceremoniei de la Westminster Abbey. Dar „umbra” Prințesei Diana va atârna peste această zi importantă, spune fostul secretar al prințesei moarte într-un accident de circulație la Paris.

„Umbra” Prințesei Diana va atârna peste Regele Charles și Camilla în timpul încoronării, deoarece popularitatea ei „a avut un punctaj mult mare în faţa monarhului”, spune fostul secretar privat al prințesei moarte.

Încoronarea este la doar o săptămână distanță, iar organizatorii se străduiesc să îndeplinească sarcini de ultimă oră și să se asigure că evenimentul se va desfășura fără probleme, deoarece milioane de oameni sunt așteptați să urmărească încoronarea în direct deoarece va fi transmisă în întreaga lume.

Camilla va fi încoronată drept Regina Consoartă

În timpul slujbei de la Westminster Abbey, Camilla va fi, de asemenea, încoronată drept Regina Consoartă și va fi așezată lângă Charles în timpul procesiunii  The Mall de la Palatul Buckingham.

Ne puteți urmări și pe Google News

Scriind pentru Daily Mail, fostul secretar privat al Dianei, Patrick Jephson, a spus: „Palatului i s-a trimis un mesaj extrem de interesant cu privire la rezervele resimțite din partea mai multor supușii a-i regelui. Recent, un sondaj extrem de cuprinzător publicat de The Mail față de regalitate a dezvăluit că prințesa Diana a marcat înaintea lui Charles ca fiind o figură regală care aduce contribuția mai pozitivă la țară.

Doar 14% dintre britanici o acceptă pe Camilla

Se pare că noua domnie va fi mai puțin aglomerată. Mai îngrijorător pentru strategii Coroanei a fost constatarea că numirea Camillei ca „Regina” este aprobată de doar 14%.

Este ceva la care ar trebui să se gândească monarhiștii, în timp ce ciugulesc quiche și își ridică paharele pentru a-l sărbători pe fericitul Rege și pe Regina lui zâmbitoare”, a spus secretarul privat al Dianei.

Reamintim că Prințesa Diana a murit într-un accident de mașină mortal la Paris, pe 31 august 1997. Charles și Diana erau despărțit din 1992. Anunțul l-a făcut atunci premierul John Major: „Se anunță de la Palatul Buckingham că, cu regret, Prințul și Prințesa de Wales au a decis să se despartă”.

Între timp, pregătirile sunt în plină desfășurare înaintea spectacolului din 6 mai. Se mai spune că regele Charles ar fi exersat rolul său la Palatul Buckingham, scrie Express.