Viorica Dăncilă a avut o întâlnire la Palatul Victoria cu noii miniștrii, imediat după ceremonia de depunere a jurământului la Palatul Cotroceni, în urma căreia le-a cerut tuturor miniștrilor să îi prezinte un raport lunar privind stadiul implementării programului de guvernare.

„Vă rog ca în fiecare lună să prezentaţi un raport privind stadiul implementării programului de guvernare pentru fiecare minister în parte. Eu vă asigur de tot sprijinul meu în coordonarea activităţilor dintre ministere. În acelaşi timp, voi fi foarte exigenţă în ceea ce priveşte îndeplinirea măsurilor din programul de guvernare. Vă voi sprijini cât îmi va sta în puteinţă, dar în acelaşi timp aştept şi din partea dumneavoastră la fel de multă rigoare”, le-a spus Viorica Dăncilă miniştrilor.

La finalul intervenției, Viorica Dăncilă i-a cerut ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, să prezinte până marți o soluție pentru rezolvarea problemei privind formularul 600.

„Domnule Teodorovici, vă rog ca până mâine să îmi prezentaţi soluţia pentru rezolvarea formularului 600. Îi doresc ca miercuri să adoptăm actele normative necesare pentru a pune capăt discuţiile îndreptăţite care au avut loc în spaţiul public referitor la acest subiect”, a spus Dăncilă.