Evenimentul Zilei > EVZ Play > Ultima oră: Liberalii discută variante pentru schimbarea lui Cîțu
VIDEO

Ultima oră: Liberalii discută variante pentru schimbarea lui Cîțu

Useriştii, ca artiştii: teatru ieftin şi aplauze. Demisia miniştrilor USR-PLUS din Guvern a fost marcată de multe momente penibile, dar dintre ele, scena cu aplauzele este de departe cea mai caraghioasă.

Barna, Ghinea, Drulă şi ceilalţi pozează în salvatorii neamului şi se martirizează politic încercând să pară ceea ce n-au fost ca miniştri vreme de opt luni cât au făcut parte din guvern.

Din peisajul acesta grotesc nu putea lipsi vestitul Bulai, personaj care pare desprins complet de realitatea politică a momentului şi vede, numai el ştie unde, mari succese useriste la guvernare. Între timp, la liberali e fierbere mare: s-a ajuns la faza în care aripa Cîţu îl ameninţă pe preşedintele PNL Ludovic Orban cu excluderea din partid dacă dă drumul moţiunii de cenzură depusă de USR-AUR. Iar pesediştii o ţin pe a lor: alegeri anticipate.

Evenimentele zilei sunt analizate de Dan Andronic, Mirel Curea şi Robert Turcescu într-un nou podcast live în arena EVZ-Play, de la 12.00, pe pagina de Facebook evz.ro şi pe canalul de YouTube EVZ-Capital.

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: