Evenimentul Zilei > Actualitate > Ultimă oră: Incendiu puternic în România. Flăcările se extind rapid. Intervenție spectaculoasă a pompierilor! FOTO
Ultimă oră: Incendiu puternic în România. Flăcările se extind rapid. Intervenție spectaculoasă a pompierilor! FOTO

Ultimă oră: Incendiu puternic în România. Flăcările se extind rapid. Intervenție spectaculoasă a pompierilor! FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit, marți, 26 octombrie, la un operator economic din județul Buzău. Din primele informații, mai multe autospeciale intervin la fața locului pentru localizarea flăcărilor.

Un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de marți la un uscător de cereale din municipiul Onești, județul Buzău. Flăcările care au afectat operatorul situat pe strada Aleea Dumbravei se extind rapid, iar autoritățile intervin pentru stingerea focului.

Incendiu la un operator economic din Buzău

În urma sesizării, s-au deplasat la fața locului cinci autospeciale de stingere cu apă și spuma și o autospeciala de salvare si intervenție la înălțime. Cauzele care au condus la declanșarea flăcărilor nu sunt cunoscute. Nu a fost raportată nicio victimă uman, din primele informații.

Momentan, se așteaptă declarații din partea autorităților cu privire la incident, potrivit Antena 3.

Un alt incident la o fabrică din Rusia: Cel puțin 15 oameni au murit

În urmă cu patru zile, la o fabrică din Rusia a izbucnit un puternic incendiu, în urma unui proces tehnologic. Cel puțin 15 persoane și-au pierdut viața și mai multe au fost declarate dispărute, potrivit presei internaționale.

Ultimul bilanț al incendiului de la uzina de fabricare a prafului de pușcă din regiunea Riazan, din vestul Rusiei, a indicat 16 persoane decedate. „16 persoane au decedat, o persoană a fost spitalizată cu arsuri grave şi soarta încă uneia rămâne necunoscută”, a precizat guvernul regional într-un comunicat.

Potrivit TASS, la momentul declanșării incendiului, în secţia de producere a pulberii pentru armament se aflau 17 angajați.

Peste 170 de pompieri şi salvatori şi zeci de autospeciale au fost mobilizate pentru stingerea focului de la fabrica rusească. Potrivit anunțurilor autorităților, întregul atelier a fost distrus de flăcări.