Directorul creativ, Glenn Martens, a dorit să lanseze o încălţăminte extremă care a reuşit cu adevărat să surprindă lumea modei.

"Băgând picioarele în cizmele Uggs este ca și cum ți le-ai băga într-o oală cu unt topit și m-am gândit că de ce să nu ridic cizmele în aşa fel încât să-ți scufunzi  picioarele până sus", a declarat  Martens în conferinţa de presă.

Noile modele de cizme au defilat la Paris Fashion Week, iar oamenii au rămas şocaţi.  "UGG, sunt  imense, aproape că poţi intra într-o singură cizmă cu ambele picioare" a comentat un critic de modă.  
Noutatea este că cizmele au fost prezentate cu toc, chiar stiletto. În plus, le-au și supradimensionat până la „demență”.

Cizmele au fost prezentate în două nuanțe, negru și culoarea clasică ce reprezintă brand-ul (un maro roșcat), iar modelele au fost cele clasice, cu talpă joasă și cele cu toc, care păreau mai mult pantaloni UGG, în cele mai multe look-uri. Acest model de cizme clar nu sunt precum cele clasice, în care te simțeai relaxat și comod.

"UGG Classic este unul dintre cele mai recunoscute branduri din istorie", a spus-o designerul  Martens într-un comunicat de presă.  "Cea mai recunoscută", "provocatoare" încălţăminte, a mai adăugat.

Concluzie:  Cizmele Uggs  combinate cu îmbrăcămintea inspirată  din "Chariots of Fire", nu poţi să nu te întrebi: este Glenn Martens un geniu? Este Uggs cei mai tare încălţăminte din lume? Rămâne ca voi să decideţi asta…

Sursa foto:Paris Fashion Week 2018-Eveniment