Bărbatul a început interviul  acordat celor de la cancan.ro prin a spune că îi este foarte dor de micuța lui. A povestit că „Eva crește foarte rapid, a început deja să fie atentă la tot ce spunem noi”.

Despre Elena Udrea, Alexandrov spune că fostul ministru „își dedică tot timpul ei, merge cu ea în parc și o hrănește”.

Întrebat dacă planurile pentru botez sunt gata, iubitul Elenei Udrea a spus că sunt în imposibilitatea de a lua o decizie în acest moment: „Elena încă așteaptă răspunsuri de la cei din Costa Rica, de la Migrație. Să vedem dacă vor aproba statutul. În funcție de asta vom programa și nunta și botezul. Nu ne putem face încă planuri pentru că nu știm ce urmează. Dacă obține statutul, vom face în Costa Rica botezul. Mie mi-ar placea să facem și nunta și botezul acasă, dar dacă nu se poate…”, a declarat el.

Verigheta misterioasă

Lumea a speculat că cei doi și-ar fi oficializat relația după ce Adrian Alexandrov a fost văzut în public purtând o verighetă. El a lămurit și acest aspect:

„Nu am făcut logodna oficial, dar avem verighetele luate. Am purtat-o de vreo două ori pentru că îmi place, dar atât”, a spus el.

Traian Băsescu, naș?

Întrebat dacă a ales nași pentru fiica lor, Alexandrov a spus că există o listă cu persoane potrivite acestui statut însă nu au luat nicio decizie concretă. Întrebat dacă fostul președinte al României, Traian Băsescu va fi cel care o va creștina pe micuță, Alexandrov nu a confirmat, dar nici nu a infirmat.

„Rămâne de văzut. Nu afirm și nici nu infirm că ar putea fi Traian Băsescu!”, a încheiat acesta.

Te-ar putea interesa și: