Evenimentul Zilei > Sport > U Cluj va da faliment? Care ar fi jocurile în culisele echipei de fotbal
U Cluj va da faliment? Care ar fi jocurile în culisele echipei de fotbal

U Cluj va da faliment? Care ar fi jocurile în culisele echipei de fotbal

U Cluj se apropie de colaps, atmosfera fiind extrem de tensionată în sânul echipei. Ar putea chiar intra în faliment. avertizează un articol scris în stil parodic de Ziar de Cluj.

U Cluj se apropie de colaps, atmosfera fiind extrem de tensionată în sânul echipei. Ar putea chiar intra în faliment. avertizează un articol scris în stil parodic de Ziar de Cluj.

„Starostele Ovidiu Blag, cu 3500 de euro pe lună, a anunțat în vestiar că nu sunt bani de salarii, pentru prima oară de când e „noul” U Cluj! Ageamiii Răduță și Blag au anunțat azi și plecarea lui Badea! „, titrează articolul clujenilor.

Oameni buni, dragi fani, vă dați seama ce papagali sunt Răduță și Blag?

„Și vine, nene, starostele de Ovidiu Blag, pretinsul jurnalist care trăiește de pe banii nevestei, și aruncă totul în aer! Astăzi, DUPĂ CE A FOST ANUNȚAT OFICIAL acum 10 zile, Ionuț Badea a anunțat că refuză venirea la U Cluj! Oameni buni, dragi fani, vă dați seama ce papagali sunt Răduță și Blag? Cum e posibil să îl anunți pe Badea director sportiv în mod OFICIAL, și tu, de fapt, ca și club, să nu fi semnat cu el contractul?!

Blag, U Cluj

În mesajul de pe pagina de Facebook, bămbălăii de Răduță și Blag îi „mulțumesc” lui Badea că a fost „un factor de stabilitate”…

Publicația atrage atenția că Ionuț Badea a cerut 7500 de euro, însă clubul nu își permite asemenea sume, situația sa financiară fiind dezastruoasă. Însă pe de altă parte, se pare Blag nu s-a temut să îi ceară lui Răduță 3500 de euro pe lună.

U Cluj, la mâna unor loleci și boleci?

„Vă mai dau încă o proaspătă exclusivitate: U Cluj e întârziere mare cu plata salariilor și NU mai are bani! În această dimineață, Blag și Răduță au anunțat vestiarul că, DACĂ vor fi bani, cel mai posibil termen de plată a restanțelor va fi după terminarea jocurilor din play-out. Deja, iată, dragii mei, la U Cluj se reiau vechile obiceiuri din trecut ale amânărilor de bani, ale minciunilor și purtatului pe drumuri. (…) În fapt, un jucător de la U mi-a confirmat prin sms sub anonimat că Răduță a fost și el de dimineață în momentul anunțului, dar și că vestea urâtă a declanșat o revoluție în rândul jucătorilor.

În tot acest timp, ca un autist social, Blag continuă să posteze poze de doi lei cu rectorii universitățlor USAMV si Tehnică. (…) V-am zis eu, Liviu Alexa, că așa va fi? V-am zis că universitățile sunt impotente financiar și nu au nici posibilitatea LEGALĂ să sprijine echipa cu cash? Unde sunt universitățile acum că nu sunt bani de salarii? Scot ele mâine, pe loc, 200 000 de euro ca să fie liniște? Nici în cele mai proaste coșmaruri nu mă gândeam că la U Cluj vor ajunge niște loleci și boleci precum Răduță și Blag”.

Ca în Hainele cele noi ale împăratului, voi sunteți un curul gol și umblați cu U pe stradă

În finalul articolului, publicația cere demisia urgetă a celor responsabili cu această criză. „Demisia, Răduță și Blag! Urgent, fiindcă veți îngropa de tot U Cluj cu fanfaronada voastră! Ca în Hainele cele noi ale împăratului, voi sunteți un curul gol și umblați cu U pe stradă, pretinzând că aveți pe spate mantia salvatorilor. Vai de capul vostru! ”

Citește și Scandal la U Cluj. Instalarea lui Constantin Răduță i-a enervat pe suporteri