Evenimentul Zilei > Actualitate > APARE un POST TV NOU! Va fi DESTINAT unei secțiuni neacoperită până în prezent
APARE un POST TV NOU! Va fi DESTINAT unei secțiuni neacoperită până în prezent

APARE un POST TV NOU! Va fi DESTINAT unei secțiuni neacoperită până în prezent

Grila de programe urmează să se mărească. În România o să apară un nou canal TV, postul fiind dedicate filmelor de epocă.

Compania Viasat World anunţă lansarea Epic Drama, un canal dedicat serialelor dramatice de epocă din întreaga lume. Canalul va fi disponibil în 18 țări, inclusiv în România. 

Programat pentru lansare în data de 14 decembrie 2017, Epic Drama va difuza peste 600 de ore de conţinut HD, anunță reprezentanții Viasat. Cea mai mare parte a conţinutului din prime-time reprezintă seriale produse în ultimii trei ani, au mai precizat aceștia.

Irina Gofman, CEO & Preşedinte Viasat World: “Suntem încântaţi să lansăm Epic Drama, un nou canal puternic şi generos, dedicat în totalitate producţiilor dramatice de cea mai bună calitate, cu bugete pe masură, un canal care are la bază poveşti captivante. Ne folosim de experienţa acumulată în difuzarea serialelor dramatice pentru a acoperi o lipsă pe care am identificat-o pe piaţa de televiziune – lipsa unui canal care să transmită 24 de ore pe zi cele mai bune seriale dramatice disponibile la nivel mondial, cu un conţinut disponibil şi la cerere”, a menționat gofman pentru paginademedia.ro.