Evenimentul Zilei > Politica > Țuțuianu aruncă BOMBA! ÎNȚELEGERE SECRETĂ între Liviu Dragnea și Klaus Iohannis. Breaking News
Țuțuianu aruncă BOMBA! ÎNȚELEGERE SECRETĂ între Liviu Dragnea și Klaus Iohannis. Breaking News

Țuțuianu aruncă BOMBA! ÎNȚELEGERE SECRETĂ între Liviu Dragnea și Klaus Iohannis. Breaking News

Olguța Vasilescu este pasată între Klaus Iohannis și Liviu Dragnea de la ultima remaniere guvernamentală. Adrian Țuțuianu oferă detalii uluitoare despre planurile celor doi politicieni cu fosta doamnă ministru.

 

Una dintre cele mai noi achiziții ale Partidului Pro România și unul dintre cei mai noi dușmani declarați ai lui Liviu Dragnea, Adrian Țuțuianu, îl critică pe fostul său președinte pentru atitudinea pe care o are în raport cu nominalizarea Olguței Vasilescu.

Acesta consideră că: „Nu te poți juca la nesfârșit propunând aceeași persoană. Liviu Dragnea nu are curaj să-i spună Olguței Vasilescu că renunță la nominalizarea ei sau că nominalizează altă persoană.”

Pe lângă lipsa de curaj pe care i-o reproșează lui Dragnea, Țuțuianu acuză că atât liderul PSD, cât și Klaus Iohannis joacă această carte cu mize profund politice pentru a-și satisface propriul electorat: „Dl. Iohannis încearcă să-i aducă aproape pe cei care votează cu dânsul și să coalizeze cât mai mulți de pe zona dreapta a eșichierului politic.”

Țuțuianu adaugă că: „PSD – și Liviu Dragnea personal are două interese aici: Pe de o parte, e foarte mulțumit că a scos-o pe Olguța Vasilescu din Guvern și i-a luat tribuna de unde se putea manifesta și putea să aibă o imagine mai bună decât are Dragnea și a doua situație, la momentul ăsta lui Dragnea îi convine să spună că președintele pune bețe în roate Guvernului.”, potrivit Digi24.

Acesta consideră că între cei doi ar putea exista o înțelegere ascunsă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News