Federația din Turcia nu vrea să suspende campionatul, chiar dacă și această țară se confruntă cu pandemia de coronavirus. Competiția internă este în plină desfășurare, dar porțile stadioanelor sunt închise. Marius Șumudică, antrenorul celor de la Gaziantep spune că nu îi mai poate controla pe jucători, care au devenit recalcitranți la antrenamente.

„Eu nici nu știu ce să zic. Mai avem contract un an de zile, suntem foarte apreciați aici. Eu le comunicasem deja celor din staff că dacă se va întrupe campionatul, iau prima cursă și vin lângă familie, lângă părinți, în România. Acum nu se mai poate. Sâmbătă jucăm, acum am antrenament. Nu mai pot motiva jucătorii nu pot face programul de pregătire. Sunt recalcitranți, pot intra într-un conflict cu ei.

Marți a fost o ședință a celor de la Federația turcă. Au hotărât că vom continua, se va juca fără spectatori în continuare. Ne supunem, ăsta ne e jobul, munca, trebuie să ne sacrificăm. Am văzut că a crescut destul de mult numărul cazurilor și aici. Acum sunt în jur de 98 de cazuri. Un singur cetățean decedat, unul în vârstă”, a spus Șumudică la Pro X.