Evenimentul Zilei > International > Trump de neoprit! Ameninţă că părăseşte şi NATO după ce a spus ADIO acordului de la Paris
Trump de neoprit! Ameninţă că părăseşte şi NATO după ce a spus ADIO acordului de la Paris

Trump de neoprit! Ameninţă că părăseşte şi NATO după ce a spus ADIO acordului de la Paris

Deciziile de la Casa Albă uimesc toate statele lumii! Acum câteva ore SUA au anunţat că vor lua în serios ideea de retragere din Consiliul Drepturilor Omului al Naţiunilor Unite, motivând gestul din cauza unor divergenţe în ceea ce priveşte Israelul şi Venezuela.

Ambasadoarea SUA pe lângă Naţiunile Unite, Nikki Haley, a precizat că examinează cu atenţie posibilitatea retragerii din Consiliul Drepturilor Omului. Mai mult, acesta a dorit să sublinieze "că nu poate accepta cu uşurinţă aprobarea a cinci rezoluţii împotriva Israelului, în vreme ce o acţiune asemănătoare nu a fost luată în considerare pentru Venezuela".

Pentru mai multe detalii, Nikki Haley a specificat că va ţine o declaraţie oficială în faţa Consiliului Drepturilor Omului (ONU).

Diplomatul a avut reacţii în toată presa americană despre criticile lansate de către reprezentanţii organismului internaţional împotriva Israelului, atrăgând atenţia asupra activităţii organismului dar, a precizat "că nu s-au făcut destule lucruri în legătură cu Iran sau Venezuela" iar de aici se poate rupe orice legătură cu ONU la fel de uşor cum s-a întâmplat şi cu acordul de la Paris în ceea ce priveşte CLIMA..

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: