Evenimentul Zilei > EVZ Special > Trump a avut dreptate: Mass-media fake este inamicul americanilor
Trump a avut dreptate: Mass-media fake este inamicul americanilor

Trump a avut dreptate: Mass-media fake este inamicul americanilor

Discursul pro-America al președintelui Donald Trump, inspirat de unitate și patriotism, a fost condamnat de mass-media mainstream drept diabolic.

Înainte de asta, mass-media a mințit în mod compulsiv despre COVID-19 pe orice front, folosind un studiu fals despre hidroclorhidrină pentru a-l ataca pe președinte, rușinând proprietarii de afaceri mici care protestau împotriva restricțiilor, acuzându-i pe Republicani pentru eșecurile Democraților, disprețuindu-i pe creștinii care voiau să acorde prioritate sănătății lor spirituale, distorsionând declarațiile membrilor administrației Trump și mai ales, acoperind constant acțiunile Chinei comuniste și ale Organizației Mondiale a Sănătății.

În loc să caute răspunsuri la problemele care afectau poporul american, reporterii au folosit conferințele de presă pentru a face povestea despre ei înșiși, prefăcându-se victime și punând întrebări stupide precum „Este mâncarea chinezească rasistă?”

L-au ridiculizat pe Trump pentru că s-a afișat cu Mike Lindell, proprietarul MyPillow, care s-a angajat să-și folosească facilitățile pentru fabricarea de măști, în timp ce scuipau titluri pro-China, care la fel de bine ar fi putut fi scrise de dictatorul comunist Xi Jinping.

Din nou, discutăm despre aceeași mass-media care a petrecut ani buni pedalând cu farsa coluziunii cu Rusia, farsă bazată pe acțiunile opoziției finanțate de Hillary Clinton și Comitetul Național Democrat. Aceeași mass-media care a folosit interferențele pentru parlamentarii Democrați în farsa lor ridicolă de demitere a președintelui Trump.

Aceeași mass-media care l-a calomniat pe Brett Kavanaugh pentru presupuse acuzații de hărțuire sexuală, dar care refuză să relateze pe larg despre acuzații aparent mai credibile aduse salvatorului lor din 2020, Joe Biden. Aceeași mass-media care a mințit despre fostul consilier de securitate națională Michael Flynn, publicând clipuri video înșelător editate și apoi blamând eroarea jurnalistică.

Aceeași mass-media care a perpetuat falsa idee de rasism a lui Jussie Smollett și defăimarea unui licean catolic. Aceeași mass-medie care i-a batjocorit pe votanții lui Trump și pe Republicanii „stupizi”, care susține desființarea poliției și care publică o istorie revizionistă precum Proiectul 1619.

Aceeași mass-media care a exploatat moartea minorităților care se potrivesc narativului ei „America este rasistă”, în timp ce ignoră uciderea polițiștilor de culoare. Aceeași mass-media care a încercat să reducă la tăcere alte trusturi de presă care critică acțiunile mass-mediei mainstream.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: EVZ Special, International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: