Evenimentul Zilei > EVZ Special > Trump a avut dreptate: Mass-media fake este inamicul americanilor
Trump a avut dreptate: Mass-media fake este inamicul americanilor

Trump a avut dreptate: Mass-media fake este inamicul americanilor

Discursul pro-America al președintelui Donald Trump, inspirat de unitate și patriotism, a fost condamnat de mass-media mainstream drept diabolic.

Abuzarea realității de către mass-media a fost nesfârșită. Inițial, multe trusturi nu au vrut să relateze despre zona autonomă din Seattle, au comparat anarhia și violența cu protestele pro-democrație din Hong Kong și s-au prefăcut că jafurile au fost la de pașnice ca protestele împotriva izolării orașelor în pandemia de coronavirus.

În tot acest timp, mulți jurnaliști mainstream au ignorat pandemia în curs, pe care, de fapt, o foloseau pentru a-i rușina pe americani pentru a intra în izolare.

După ce sute de mii de protestatari și huligani au colindat străzile, mass-media a continuat să învinovățească bisericile pentru creșterea numărului de infectări cu coronavirus, în timp ce creditau protestele Black Lives Matter că ar contribui la „încetinirea răspândirii” virusului.

Desigur, nu putem uita furtuna mediatică cu privire la deplasarea lui Trump de la Casa Albă la St. John’s Episcopal Church, când fiecare trust de presă a relatat în mod fals că Poliția Parcurilor a atacat protestatarii pașnici cu gaze lacrimogene și gloanțe de cauciuc pentru ca președintele să poată face o sesiune foto. S-a dovedit că nimic din toate acestea nu era adevărat.

Ulterior, CBS a editat înșelător un interviu cu Procurorul General William Barr, eliminând detalii importante despre natura violentă a protestelor din fața Casei Albe.

Nenumărate personalități și trusturi media au eliminat contextul cât de poate de clar pentru a putea pretinde că observațiile lui Trump despre Floyd și egalitate aveau scopul de a scoate în evidență îmbunătățirea datelor privind șomajul. Și aceasta este doar o parte din tumultul de manipulare al presei privind protestele și revoltele.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: EVZ Special, International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: