Evenimentul Zilei > Social > Trei zile petrecute în Poiana Brașov, de sărbători, echivalează cu 7 zile în Dubai. Ce destinație iau românii cu asalt de Revelion
Trei zile petrecute în Poiana Brașov, de sărbători, echivalează cu 7 zile în Dubai. Ce destinație iau românii cu asalt de Revelion

Trei zile petrecute în Poiana Brașov, de sărbători, echivalează cu 7 zile în Dubai. Ce destinație iau românii cu asalt de Revelion

Chiar dacă prețurile din Poiana Brașov sunt foarte ridicate, hotelierii nu se plâng de lipsă de clienți. Mare parte din locurile disponibile pentru sărbători s-au rezervat

Prețuri foarte piperate, și în acest an, pentru perioada Crăciunului și Revelionului, în stațiunile montane din România. La acest capitol, în top se află Poiana Brașov, acolo unde, trei zile petrecute în perioada sărbătorilor ajung să coste aproape de echivalentul a 7 zile în Dubai (Emiratele Arabe Unite).

În Poiana Brașov, prețurile sunt extrem de ridicate, la fel ca și în anii trecuți

Preţul perceput în Poiana Brașov este pentru trei nopți de cazare într-o cameră dublă de­luxe, cu două pa­turi king-size şi bal­con, dar şi mic de­jun, la un hotel de pa­tru stele.

Acesta este prețul camerei pentru o noapte, indiferent că vorbim despre cazarea unei persoane sau a trei persoane, conform zf.ro, citat de Antena 3.

Prețurile din vâr, la nivelul cazării din Poiana Brașov, pentru trei nopți, ajung să varieze între 5.000 și 6.000 de lei. Cu acest capital financiar, se poate merge la Dubai, în Emiratele Arabe Unite, timp de o săptămână, la hoteluri de 3-4 stele, mai menționează cei de la „Ziarul Financiar”.

Mare parte din capacitatea de cazare a fost deja rezervată. Cât costă un sejur în Dubai

Un sejur de șapte zi­le, care are plecarea la data de 30 decembrie spre Dubai costă circa 1.600 de euro de per­soa­nă. Iar cazarea este asigurată la un hotel de patru stele.

În ciuda prețurilor foarte ridicate, după cum arată datele unei platforme de rezervări, în jur de opt unități de cazare de patru stele din Poiana Brașov sunt rezervate în totalitate. Așa că mai este disponibilă doar 12% din capacitatea de cazare din această stațiune.

Prețurile mari din perioada Anului Nou reflectă de fapt şi costurile pe care le au unitățile de cazare cu organizarea unei petreceri în seara de Revelion. De la hotel la hotel, în funcție de oferte, turiștii se pot bucura de pot fi oferite concerte live, acces la spa şi alte facilități, și, bineînțeles, masă festivă.