Evenimentul Zilei > Social > Trei femei superbe. Și tot degeaba. Reporter de Cursă Lungă
Trei femei superbe. Și tot degeaba. Reporter de Cursă Lungă

Trei femei superbe. Și tot degeaba. Reporter de Cursă Lungă

Din martie, anul trecut, până astăzi, m-am îndrăgostit de trei ori. Și de fiecare oară mi-am luat-o-n „bubă”

Prima oară a fost o doctoriță de jumătatea vârstei mele. O fată superbă. Numai că totul a plecat de la o bubă în cur. Că se mai întâmplă și d-astea. L-am sunat pe un frend, medic la un spital mare din Capitală, pe la șase jumate dimineața. Nu mi-am făcut grijă că nu răspunde, că așa se trezesc chirurgii. I-am spus că am un abces perianal. Mi-a zis să-mi cumpăr o fiolă de Xilină, că ei n-aveau pe stoc, și să-l vizitez în juma de oră. Lucru pe care l-am făcut.

Șocul post-operator

Până să ajung la micro-operația chirurgicală, mi-a făcut cunoștință cu o doctoriță tânără, de jumătatea vârstei mele. I-a povestit despre mine și i-a zis că-s un personaj interesant. Că, chiar sunt. N-am dat doi bani pe ea, că pe mine mă interesa să scap de bubă, nu gagica. Well, mă ia dom’ doctor, mă pune să-mi dau chiloții jos, mă așează în poziție ginecologică pe o masă de operație din Camera de Gardă, mă înjectează în fund cu Xilina aia, mă chiuretează elegant și-i zice doctoriței respective să „închidă” ea găuroiul din buca mea și să mă panseze. Mai mult, ne-a pus să facem schimb de telefoane, că urma, timp de trei săptămâni, în fiecare zi, să mă prezint zilnic la ea pentru schimbarea bandajului.

Am vrut s-o văz și cu pantalonii pe mine. N-a fost chip

Mafrends, am crezut că mă scap pe mine când m-am uitat atent la ea. O splendidă cu ochi albaștri, ca Egeea iarna. Și, uite așa, m-am văzut cu ea aproape o lună fără nădragi pe mine. De regulă, bărbații abia așteaptă să-și dea jos chiloții în preajma unei astfel de femei. Și io nu știam cum să-i pun mai repede pe mine. Am încercat în toate felurile pe care le cunosc, s-o conving să ne întâlnim altundeva decât la spital și să fiu și îmbrăcat. Ne-am conversat cibernetic aproape un an. Ba chiar am plecat, odată, cu o ocazie, de la Craiova, să-i duc un trandafir galben pe care i l-am lăsat în cabinetul ei, că era în operație. Degeaba. Ea, nu și nu. I gave up.

Teste cibernetice

A doua îndrăgosteală internautică a fost cu una cam de seama mea. O femeie serioasă. Altă nasuleală. O psiholoagă care m-a agățat ea pe Facebook. Tâmpit cum sunt, nu mi-am dat seama ce teste face ea cu mine în conversațiile noastre de insomniaci. Femeia, deși chiar mai mare ca mine, arată superb. Are peste 50, da arată de maxim 35. M-a vrăjit cu cuvinte meșteșugite. Și iar mi-am luat-o-n bubă, c-așa sunt io, mă îndrăgostesc repede și-mi trece greu. Mă rog, mi-a trecut, din nou.

Grafică de internet

Da’ mai recent, iar m-a agățat o femeie superbă. Culmea, că io nu m-am cerut niciodată. Nu-ș cum naiba mă găsesc fetele astea. De data asta, o pictoriță. Una foarte talentată. Și dă-i iar cu caterincă, vorbe, poezele și tot tacâmul, da’ ca un bou ce sunt nici n-am apucat s-o văz bine că am speriat-o cu agresivitatea mea verbală de marinar convertit în reporter. Mi-a făcut chiar și un portret de zici că sunt balaur. Hemingway m-ar invidia. Și, gata.

Crez că mă întorc la plata pe loc. I’m a lucky guy!