Evenimentul Zilei > Social > Tratamentele ANA ASLAN revin în stațiunile balneare din România
Tratamentele ANA ASLAN revin în stațiunile balneare din România

Tratamentele ANA ASLAN revin în stațiunile balneare din România

Pentru prima dată după 1990, tratamentele cu Gerovital create de medicii de la Institutul Ana Aslan vor putea fi urmate în cadrul stațiunilor balneare din România, potrivit anunțului făcut de Nicu Rădulescu, președintele Organizaţiei Patronatelor din Turismul Balnear (OPTBR).

"Revenirea brandului Ana Aslan în staţiunile balneare din România va începe printr-un proiect pilot pe care o să-l desfăşurăm la Tuşnad-Băi. OPTBR şi Asociaţia Română de Turism Medical au semnat un protocol cu casele de asigurări din străinătate şi staţiunile vor primi primii turişti străini care vor beneficia de tratament Ana Aslan. Noi vom asigura condiţiile de cazare şi masă şi ei asigură medicii specialişti în geriatrie", a explicat Rădulescu.

În urma unui contract între OPTBR şi Institutul de Geriatrie Ana Aslan, institutul se angajează ca tratamentele şi produsele geriatrice Ana Aslan să fie distribuite în staţiuni.

Primele tratamente vor începe în luna aprilie la Tuşnad.

"Tratamente Ana Aslan au mai existat în hotelurile balneare din Eforie prin anii ’70, dar apoi produsul a fost abandonat. Urmează ca proiectul să se extindă în cele aproximativ 20 de staţiuni balneare atestate. Vom face şi promovare în străinătate, de unde aşteptăm aproximativ 10.000 de turişti în acest an pentru tratament cu Gerovital", a mai spus oficialul OPTBR.