Evenimentul Zilei > Social > Trandafiri şi diamante
Trandafiri şi diamante

Trandafiri şi diamante

Buticul reamenajat al brandului elvetian Piaget din cadrul magazinului londonez Harrods a devenit de curând o grădină de trandafiri.

Care include trei seturi din noua colecţie de bijuterii high-end Rose Passion, prezentate recent în premieră la Harrods. Lansată în luna ianuarie a acestui an, colecţia inspirată de Joséphine de Beauharnais, prima soţie a lui Napoleon I, şi de dragostea ei pentru natură, a fost creată în atelierul Piaget din Geneva şi este alcătuită din 100 de bijuterii, între care 25 de ceasuri exclusiviste.

Simbolul brandului

Şase ceasuri unicat Métiers d’Art care fac parte din colecţie reprezintă simbolul brandului – faimosul trandafir Yves Piaget, în şase combinaţii diferite de culori.
Trandafirul a devenit simbolul casei Piaget în anii ’60. Josephine de Beauharnais a cultivat una dintre cele mai mari colectii de trandafiri in gradina castelului Malmaison din Paris, iar casa Piaget alături de muzeul de la Malmaison se vor ocupa de restaurarea acestei gradini cu reputaţie internaţională, care de-a lungul vremii s-a deteriorat.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News