Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu o acuză pe Firea că dezinformează: E josnic doamnă!
Traian Băsescu o acuză pe Firea că dezinformează: E josnic doamnă!

Traian Băsescu o acuză pe Firea că dezinformează: E josnic doamnă!

Traian Băsescu o acuză pe Gabriela Firea că ,,valorifică'' boala în scop electoral.

Traian Băsescu o acuză pe Gabriela Firea că dezinformează în mod intenționat populația, inclusiv pe bucureșteni, în privința situației reale existente la secțiile de terapie intensivă din spitale.

Traian Băsescu afirmă că nu ar exista suficiente paturi ATI dotate corespunzător cu sisteme de ventilaţie, aceasta fiind marea problemă care ar trebui rezolvată.

„E josnic doamnă,

Mai zilele trecute, doamna Firea a sărit ca arsă aflând că un bolnav în stare critică a fost transferat la Ploieşti pentru că în Bucureşti nu mai erau locuri libere la terapie intensive.

Specialistă în a crea confuzie primăriţa a început să turuie pe toate posturile de televiziune câte paturi disponibile are EA la dispoziţie şi cum EA care face ochelari la tot poporul, repară dinţii la tot poporul, ia tensiunea la tot poporul, testează tot poporul etc, etc poate da paturi la tot poporul infectat cu SAR-COV-2 şi mai şi tratează tot poporul de COVID-19.

O împiedică doar Ministerul Sănătăţii care n-o bagă în seamă, că altfel EA, care se pricepe la orice boală, ar oferi paturi de spital la tot poporul”, a scris fostul președinte pe pagina sa de Facebook.

,,Ştie însă foarte bine că nu de paturi pentru tratarea COVID – 19 duce lipsă Ministerul Sănătăţii, ci de paturi AȚI echipate corespunzător.

Biata intrigantă nu a înţeles că tot mai mulţi schimbă canalul când începe să-şi reverse peste ţară cunoştinţele medicale având abordări care seamănă confuzie.

Oamenii au înţeles că nu de paturi duce lipsă Bucureştiul, ci de paturi echipate cu sisteme de ventilaţie în secţiile ATI.
Doar Firea mai crede că păcăleşte pe toată lumea că ea este salvarea celor care încep să nu mai aibe paturi în secţiile AȚI.

Ce josnic este să încerci a valorifica boala şi moartea în scop electoral”, a concluzionat Traian Băsescu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: