Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu, DEZVĂLUIRI în această seară, la B1 TV

Traian Băsescu, DEZVĂLUIRI în această seară, la B1 TV

Fostul preşedinte Traian Băsescu este invitatul lui Silviu Mănăstire la emisiunea "Dosar de politician", difuzată de postul B1 TV, la ora 19:00. Traian Băsescu va răspunde timp de două ore întrebărilor puse de moderatorul Silviu Mănăstire şi Dan Andronic, director general al "Evenimentului zilei".

Prezenţa lui Traian Băsescu la emisiunea moderată de Silviu Mănăstire vine în aceeaşi zi în care Adriana Săftoiu, fost purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale în mandatul lui Traian Băsescu îşi lansează cartea intitulată „Cronică de Cotroceni”. În cartea sa, Adriana Săftoiu face dezvăluiri despre perioada în care a lucrat la Palatul Cotroceni.

„Traian Băsescu încearcă o glumă: ‘Mai bine îmi dai mie copia de la bilet că tu nu te abţii şi o dai la presă‘. Elena nu sesizează tonul bine intenţionat cu care Preşedintele încearcă să destindă nervii fostei consiliere şi îi răspunde sec: ‘Puteţi să o luaţi, dar dacă voi credeţi că eu nu mi-am făcut vreo 15 copii…’. De ce 15, îmi spun, deşi replica ei mă ameţeşte şi îmi dau seama că nu ar fi trebuit să fiu acolo, la acest neaşteptat schimb de replici care arată raportul de forţe dintre cei doi”, scrie Adriana Săftoiu în cartea ei.

Evz.ro va prezenta în format LIVE TEXT, începând cu ora 19:00, cele mai importante declaraţii ale fostului preşedinte.