Evenimentul Zilei > Actualitate > TRAGEDIE în TULCEA. Patru PERSOANE LUATE DE APE. Un COPIL și o FEMEIE, DECEDAȚI
TRAGEDIE în TULCEA. Patru PERSOANE LUATE DE APE. Un COPIL și o FEMEIE, DECEDAȚI

TRAGEDIE în TULCEA. Patru PERSOANE LUATE DE APE. Un COPIL și o FEMEIE, DECEDAȚI

Salvatorii ISU Tulcea au fost alertați să intervină pentru căutarea și recuperarea a patru persoane, între care doi minori, luate de apele umflate ale unui pârâu. Două dintre victime, un copil și o femeie, au fost găsite însă nu au mai putut fi salvare.

Alarma a fost dată în jurul orei 20,30 când echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea, în urma unui apel la 112, au fost alertate să intervină pentru salvarea a patru persoane, doi adulți și doi minori, luate de apele umflate ale unui pârâu din localitatea  Măgurele, comuna Topolog. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Tulcea, Florentin Daciu, cei patru ar fi vrut să traverseze pârâul cu căruța, fiind împinși de șuvoaiele învolburate ale cursului de apă.

La fața locului au fost deplasate o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și opt subofițeri de la Stația de pompieri Babadag, un autocamion de intervenție și o barcă pneumatică, o autospecială de muncă operativă și șapte subofițeri. La ora 23,44 au fost găsite două persoane, un minor și o femeie, ambii fiind în stop cardio-respirator. În ciuda faptului că celor două victime li s-au aplicat manevre de resuscitare, nu au mai putut fi salvate, amândoi fiind declarați decedați.

Deși este întuneric, cât vor permite condițiile, căutările continuă pentru găsirea și celorlalte două persoane.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.