Evenimentul Zilei > Actualitate > TRAGEDIE. O actriță îndrăgită are CANCER
TRAGEDIE. O actriță îndrăgită are CANCER

TRAGEDIE. O actriță îndrăgită are CANCER

Actrița americană Shannen Doherty a anunțat că este bolnavă de cancer la sân și se află sub tratament. Doherty, în vârstă de 44 de ani, a devenit celebră pentru rolurile jucate în serialele „Beverly Hills 90210” și ”Charmed”.
Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer la sân în șuna martie, însă a amânat consultul unui specialist, deoarece nu avea plătită asigurarea. Actrița l-a acuzat pe managerul ei, Tanner Mainstan, că nu i-a plătit asigurarea și a depus plângere împotriva lui, scrie Agerpres. Acesta a negat însă toate acuzațiile actriței și i-a urat însănătoșire grabnică.
 
„Tanner Mainstan a aflat cu tristețe că Shannen Doherty suferă de cancer și îi dorește însănătoșire rapidă. Afirmația potrivit căreia Tanner Mainstan i-a provocat necazuri, fiindcă nu a plătit asigurarea, sau ar fi împiedicat-o să fie consultată de medici, este falsă!”, se arată în răspunsul la acuzațiile lui Doherty.
 
Actrița a început tratamentul și le-a mulțumit fanilor, familiei și doctorilor pentru sprijin, declarând că este în continuare optimistă.