Tragedie în Capitală. O femeie s-a aruncat de pe Circul Tower, în timp ce soțul și cei doi copii erau la bazin

Tragedie în Capitală. O femeie s-a aruncat de pe Circul Tower, în timp ce soțul și cei doi copii erau la bazin Sursa foto: Poliția Capitalei

O tragedie s-a petrecut pe străzile Capitalei. O femeie de 40 de ani s-a aruncat în gol de pe Circul Tower din Parcul Circului. În tot acest timp, soțul și cei doi copii se aflau la bazin. Ce a determinat-o pe femeie să își pună capăt zilelor.

Vineri, pe 21 aprilie, o femeie din Capitală s-a sinucis, aruncându-se în gol de pe Circul Tower. Femeia se afla lături de soț și cei doi copii ai lor la bazin, însă ea a decis să recurgă la un gest extrem. Potrivit primelor informații, ea s-ar fi confruntat cu depresie.

Un apel la numărul unic de urgență 112 a anunțat autoritățile despre incidentul care s-a petrecut de Izvorul Tămăduirii. Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru femeia de 40 de ani. Impactul cu solul a fost puternic, în urma lui femeia decedând.

O anchetă a fost deschis în acest caz, iar oamenii legii încearcă să afle ce a determinat-o pe femeie să își pună capăt zilelor. Potrivit primelor informații, soțul a declarat că aceasta trecea printr-o perioadă mai grea, confruntându-se cu o depresie. Șocat de cele întâmplate, el a spus anchetatorilor că în timp ce soția sa își punea capăt zilelor, el se afla cu unul dintre copii la înot.

Ne puteți urmări și pe Google News

Moarte misterioasă în București

La începutul lunii martie, un alt incident șocant a avut loc în Capitală. O femeie de 46 de ani a murit după ce a căzut în gol de la etajul 11. Polițiștii sosiți la locul accidentului au găsit un bilet de adio, ceea ce i-a dus cu gândul la o sinucidere.

Medicii ajunși la fața locului nu au mai put face nimic pentru femeia de 46 de ani. Trupul ei a fost transportat la INML pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul. O anchetă a fost deschisă, iar cercetările preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Conținutul biletului de adio nu a fost făcut public. Femeia a căzut de la de etajul 11 al blocului în care locuia din Sectorul 2. Impactul a fost unul puternic, în urma căruia ea a decedat.