Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie în Bucureşti! Un copil de 11 ani a ajuns sub roţile unui TIR. VIDEO
Tragedie în Bucureşti! Un copil de 11 ani a ajuns sub roţile unui TIR. VIDEO

Tragedie în Bucureşti! Un copil de 11 ani a ajuns sub roţile unui TIR. VIDEO

Un accident cumplit a avut loc în această seară pe strada Turnu Măgurele din Bucureşti. Un copil a murit după ce a fost lovit de un TIR, după ce a fost lovit de alte două maşini.

Conducatorul unei maşini care circula pe strada Turnu Măgurele a surprins și accidentat un copil de 11 ani. Potrivit Poliţiei din Capitală, care a fost sesizată pe numărul unic de urgenţă 112, accidentul rutier a avut loc după ora 19:00, pe strada Turnu Măgurele din Bucureşti.

Cum s-a derulat tragedia

Copilul a fost proiectat pe sensul opus de circulație, unde a fost lovit de un alt autovehicul şi ulterior a ajuns sub roţile unui TIR. Din păcate, minorul a decedat pe loc.

Conducătorii maşinilor implicate în accident au fost testați cu etilotestul, rezultatul a ieşit negativ. Poliţiştii au demarat cercetările la faţa locului în vederea stabilirii, cu exactitate, a cauzelor și condițiilor producerii tragediei.

Acum…Turnu Măgurele Berceni …se pare că o minoră a fost lovită foarte grav de tirul din imagini, este mesajul de pe Facebook postat de un martor.

Un copil a murit în urma unui accident tragic, joi seară, în Bucureşti. În accident au fost implicate trei autovehicule, între care un camion de mare tonaj.

Potrivit Poliţiei, care a fost sesizată pe numărul unic de urgenţă 112, accidentul rutier a avut loc după ora 19, pe strada Turnu Măgurele.

Conducatorul unui autovehicul care circula pe strada menţionată a surprins și accidentat un pieton, un copil de 11 ani. Acesta a fost proiectat pe sensul opus de circulație, unde a fost lovit de un alt autovehicul şi ulterior a  ajuns sub roţile unui TIR şi a decedat.

Conducatorii autovehiculelor implicate în accident au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au început cercetările la faţa locului în vederea stabilirii, cu exactitate, a cauzelor și condițiilor producerii tragediei.

Traficul rutier a fost restricţionat restricționat temporar pe strada Turnu Măgurele, pe ambele sensuri de circulație. Cetăţenii din zonă au postat pe reţelele sociale imagini de la locul cumplitului accident petrecut acum câteva ore, potrivit celor relatate de Antena 3.