Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident de coșmar în România. Au fost implicate 21 de persoane. FOTO
Accident de coșmar în România. Au fost implicate 21 de persoane. FOTO

Accident de coșmar în România. Au fost implicate 21 de persoane. FOTO

În această seară, la ora 18.40, a avut loc un accident rutier grav între un turism și un microbuz plin cu oameni. În incident au fost implicate 21 persoane.
Accidentul rutier a avut loc în această seară pe un drum județean din Giurgiu, în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz cu 18 pasageri. Şoferul autoturismului şi o femeie în vârstă de 42 de ani au suferit mai multe traumatisme și au fost preluate de o ambulanță. Alte cinci persoane din microbuz au fost rănite şi au primit îngrijiri.

Accidentul a avut loc pe DJ 602, în localitatea Bîcu

În urma constatărilor de la faţa locului, 3 persoane se aflau în autoturism, dintre care doar șoferul s-a ales cu traumatisme, fiind imediat preluat de o ambulanţă, iar alte 18 persoane se aflau în microbuz dintre care 5 cu traumatisme minore cărora li s-au acordat primul ajutor necesar, informează ISU Giurgiu.
Potrivit ISU Giurgiu, accidentul a avut loc pe DJ 602, în localitatea Bîcu. În total, au fost implicate în accident 21 de persoane, trei din autoturism și 18 din microbuz. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje ale ISU și SAJ Giurgiu, dar și de la ISU și SAJ Ilfov.

 

Alte cinci persoane din microbuz au fost rănite: o femeie de aproximativ 50 de ani, doi bărbați de aproximativ 21 ani și două femei de 39, respectiv 42 ani, s-au ales cu traumatisme minore la cap și membre.
 

Din fericire, nu a fost necesară activarea planului roșu de intervenție. Victimele au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital pentru îngrijirile medicale necesare.

La fata locului au fost directionate catre locul accidentului rutier mai multe resurse cu scopul de a interveni imediat: din cadrul ISU GIURGIU- 1 ASASD, 1 APIC si 1 ambulanta SMURD, 2 ambulante SAJ GR, 1 ambulanta SAB-IF si 1 ATPVM aparținând ISU B-IF.

Evenimentul s-a produs pe DJ 602, iar circulația este blocata pe ambele sensuri

Toate persoanele cărora li s-a acordat primul ajutor sunt în drum spre spitale. La fața locului a rămas doar ASASD-ul pentru sablarea carosabilului, notează jurnalgiurgiuvean.ro