Evenimentul Zilei > Social > TRAFIC FEROVIAR, SUSPENDAT Marfar deraiat între Ciulnița și Călărași
TRAFIC FEROVIAR, SUSPENDAT Marfar deraiat între Ciulnița și Călărași

TRAFIC FEROVIAR, SUSPENDAT Marfar deraiat între Ciulnița și Călărași

Vagonul unui tren de marfă aparținând unui operator privat a deraiat, astăzi dimineață, între stațiile Ciulnița și Călărași Nord. Până la readucerea vagonului pe șine, CFR a pus la dispoziție autobuze pentru transbordarea pasagerilor din trenurile care circulă pe relația Ciulnița Călărași Sud.

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că în “cursul acestei dimineți, un vagon din compunerea unui tren care aparține operatorului privat de transport de marfă Unicom Tranzit a deraiat de un boghiu între stațiile Ciulnița și Călărași Nord. Trenul asigura un transport cu deșeuri feroase pe relația Zalău Nord – Călărași Nord.

La fața locului se află reprezentanții autorităților care anchetează cauzele producerii acestei deraieri, precum și echipele de specialiști care vor interveni cu o macara de mare de tonaj pentru repunerea pe șină a vagonului. Până la finalizarea operațiunilor de intervenție, CFR SA asigură continuitate în traficul feroviar prin transbordarea pasagerilor cu mijloace auto, pentru trenurile înscrise astazi în circulație, pe relația Ciulnița – Călărași Sud.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest eveniment feroviar şi îi asigură că măsurile operative întreprinse de personalul feroviar au ca principal scop asigurarea continuității traficului feroviar până la finalizarea intervenției și redeschiderea circulației în condiții de siguranță". (Foto CFR Infrastructură)