Au fost unele dintre cele mai grave acuzații lansate în ultima vreme de liberali în direcţia social-democraţilor. Iată dialogul dintre cei doi:

„Marcel Ciolacu: Avem o solicitare, liderul PNL, domnul Roman, doriți să interveniți pe procedură?.

Florin Roman: Oamenii vechi, oamenii noi cu năravuri vechi trebuie să dea socoteală și să știe că, atunci când te duci la un ministru să faci trafic de influență pentru a numi oameni în Consiliul de Administrație, sau când te duci să faci trafic de influență pe lângă miniștri pe care îi aștepți să iasă de la Ora Guvernului ca să te duci să soliciți și să faci un trafic de influență pe transplant, nu-mi vorbiți mie de golănie!

Nu vă mai dați că sunteți imaculați, că nu sunteți! Cu timpul, vom vedea. Noi chiar credem că procurorii trebuie să-și facă treaba.

Marcel Ciolacu: Domnule Roman, dacă cumva dețineți informații concrete, vă rog să le puneți la dispoziția autorităților, pe urmă încălcați Codul Penal. Am vrut să vă fac această precizare.

Am dat cazul. Dezvoltăm, niciun fel de problemă. Sper ca miniștrii să fie chemați și să fie întrebați cine face trafic de influență pe lângă ei, pe foarte multe chestiuni.

Marcel Ciolacu: Tot ceea ce ați spus sunt infracțiuni prevăzute în Codul Penal și vă rugăm să informați autoritățile dacă aveți elemente.”

Sursa: dcnews.ro

Foto: Răzvan Vălcăneanţu