Evenimentul Zilei > Monden > Trădarea supremă în televiziune! O vedetă PRO TV a semnat cu rivalii. La ce emisiune de la Antena 1 va apărea
Trădarea supremă în televiziune! O vedetă PRO TV a semnat cu rivalii. La ce emisiune de la Antena 1 va apărea

Trădarea supremă în televiziune! O vedetă PRO TV a semnat cu rivalii. La ce emisiune de la Antena 1 va apărea

Monica Bîrlădeanu a decis că este momentul pentru o schimbare în viața ei și a venit în echipa Antena Group. După ani și ani de muncă, vedeta a renunțat la Pro Tv și a hotărât să apară în cea mai nouă ediţie de audiţii „iUmor”.

Monica Bîrlădeanu a uitat de Pro Tv și a decis să încânte publicul la Antena 1. Prima apariție va fi în duminica aceasta, în cea mai nouă ediţie de audiţii „iUmor”. Aceasta este invitată în calitate de jurat.

Monica Bîrlădeanu va fi prezentă la Antena 1 în mai multe proiecte speciale. Într-o zi normală de audiții la iUmor, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac o vor aștepta cu brațele deschise pe Monica Bîrlădeanu. Aceasta va fi aplaudată de toată echipa, dar și de invitații din sală. Vedeta a avut o reacție pe măsură: „Sunt show-uri pe care le urmăream sezon de sezon, iUmor fiind unul dintre ele, așa încât, în momentul în care a venit invitația de a mă așeza la masa juriului o ediție, am primit-o cu un mult entuziasm”, a declarat jurata-surpriză.

Alături de cei trei jurați, Monica Bîrlădeanu va analiza la sânge momentele concurenților și va vota cele mai bune glume. Cea de-a cincea ediţie de audiţii „iUmor” va fi difuzată duminică, de la 20.00, la Antena 1.

A lăsat Pro Tv pentru Antena 1

Monica Bîrlădeanu era una dintre cele mai îndrăgite vedetele de la Pro Tv, iar schimbarea ei i-a uimit pe fani. Apariţia în cadrul emisiunii „iUmor” este prima dintr-o serie de proiecte pe care actriţa le-a decis cu Antena 1: „Am primit cu multă bucurie oferta Antenei 1 de a mă alătura echipei lor și deja mă simt ca într-o mare familie. Lucrăm împreună și la alte proiecte fabuloase, pe care abia aștept să vi le împartășim în curând”, a mai declarat Monica Bîrlădeanu.

Sursa: arhiva EVZ

Vedeta a ținut să mulțumească echipei Pro Tv pentru șansa oferită, dar și pentru emoțiile pe care le-a avut zi de zi. Cariera sa la această televiziune a fost o adevărată lecție, dar a decis să meargă pe alt drum.

Pe Facebook, actrița a transmis: „5 ani minunați cu emisiuni, seriale, rating-uri, drame, emoții și bâlbe… pentru care mulțumesc Protv-ului și tuturor celor pe care i-am cunoscut și cu care am lucrat acolo. Iau cu mine mai departe amintirile faine, lecțiile importante și ambiția cu care am văzut că lucrați la orice proiect, indiferent de anvergură lui… (La scenă deschisă, cu capul înclinat): mulțumesc @protv_romania , mulțumesc și vouă tuturor celor care m-ați urmărit toți anii aceștia; sunteți minunați, iar eu sunt recunoscătoare! Love, Pentru mine povestea merge mai departe!”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: