Evenimentul ZileiActualitateTopul celor mai bine plătite cântăreţe din lume. Cât încasează Beyonce, Pink sau Jennifer Lopez

Topul celor mai bine plătite cântăreţe din lume. Cât încasează Beyonce, Pink sau Jennifer Lopez

Topul celor mai bine plătite cântăreţe din lume. Cât încasează Beyonce, Pink sau Jennifer Lopez
Beyonce ocupă primul loc în topul celor mai bine plătite cântăreţe din lume în 2014, cu venituri estimate la 115 milioane de dolari, o sumă de peste două ori mai mare decât cea obţinută anul trecut, notează revista Forbes.

Cea mai mare parte a câştigurilor lui Beyonce au fost generate de cel mai recent turneu mondial al său. "Beyonce a susţinut 95 de concerte în perioada luată de noi în calcul, care i-au adus, în medie, 2,4 milioane de dolari per oraş", potrivit sursei citate,

Pe poziția a doua se situează Taylor Swift, care, la numai 24 de ani, a adunat anul acesta 64 de milioane de dolari. În 2013, Swift a ocupat locul întâi al topului Forbes.

Ne puteți urmări și pe Google News

Locul trei a fost ocupat de Pink, cântăreaţa în vârstă de 35 de ani obţinând în 2014 venituri estimate la 52 de milioane de dolari.

Rihanna, cu venituri de 48 de milioane de dolari s-a clasat pe locul al patrulea, iar locul al cincilea i-a revenit cântăreţei Katy Perry, cu venituri de 40 de milioane de dolari.

Jennifer Lopez s-a clasat pe poziţia a şasea, cu venituri de 37 de milioane de dolari, Miley Cyrus şi Celine Dion sunt la egalitate, pe locul al şaptelea, cu venituri estimate la 36 de milioane de dolari fiecare, în timp ce Lady Gaga ocupă locul al nouălea, cu venituri de 33 de milioane de dolari, după ce anul trecut ocupase poziţia a doua.


Accesează: