Evenimentul Zilei > Actualitate > Top Capital și Evz 2021. ”Regina” este personalitatea anului! Arafat nu a avut nicio șansă
Top Capital și Evz 2021. ”Regina” este personalitatea anului! Arafat nu a avut nicio șansă

Top Capital și Evz 2021. ”Regina” este personalitatea anului! Arafat nu a avut nicio șansă

Anul acesta, Capital și Evenimentul Zilei au realizat mai multe topuri pentru a stabili cele mai importante momente, dar și personajele care au avut un rol cheie. Pe lângă politicianul anului și cele mai importante evenimente din 2021, Capital și Evz au decis, alături de voi, și personalitatea non-politică a anului 2021.

Anul 2021 a fost presărat cu evenimente de impact, fie că au fost momente de bucurie și mândrie pentru români, fie că au fost momente care ne-au testat limitele. Deși ne aflăm într-o perioadă grea din cauza pandemiei interminabile, nu trebuie să uităm personajele care ne-au făcut mândri că suntem români sau ne-au adus un zâmbet pe față în momentele grele. De aceea, Capital și Evz au realizat Topul personalitatea anului.

Așa cum v-am promis, avem și rezultatele mult așteptate. Cititorii noștrii au decis ca locul I să fie ocupat de Simona Halep. Pe locul II, în mod surprinzător, a fost ales marele actor Florin Piersic, iar locul trei este ocupat de realizatorul Dan Negru.

Raed Arafat a ocupat locul IV în preferințele cititorilor noștri, iar Topul a fost completat de Mihaela Bilic.

Personalitatea non-politică a anului 2021

  1. Simona Halep

Performanţa istorică realizată de Simona Halep  – prima jucătoare din România care a ajuns pe locul 1 în clasamentul WTA, nu s-a mai repetat în anul 2021 în cadrul niciunui turneu. Și totuși, Simona Halep a primit o veste uriașă dinspre WTA. Ea și-a adjudecat, practic, primul titlu pe 2021, după ce a câștigat competiția din octombrie pentru „cea mai frumoasă lovitură a anului” din circuitul feminin. Simona a impresionat prin passing-shot-ul reușit la Transylvania Open, în meciul din primul tur contra Gabrielei Ruse.

  1. Florin Piersic

Un mare și îndrăgit actor de către români. Deși are 85 de ani, Florin Piersic a fost prezent des în emisiuni televizate, dar a urcat și pe scenă atunci când restricțiile din cauza coronavirusului au fost ridicate.

  1. Dan Negru

Dan Negru este unul dintre cei mai iubiți și apreciați prezentatori din România. Realizatorul a făcut istorie cu emisiunile sale la Antena 1 și a fost încoronat Regele Audiențelor de foarte multe ori.

  1. Raed Arafat

Raed Arafat este un medic român de origine palestiniană, născut în Siria, specializat în anestezie-terapie intensivă. A venit în România de la vârsta de 16 ani, în 1981, pentru a studia medicina. După absolvirea facultății, în septembrie 1990 a început să pună bazele Serviciulului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare (SMURD) la Târgu Mureș, devenit ulterior serviciul medical național de intervenție rapidă. Din 29 ianuarie 2014 și până în prezent este Secretar de Stat, Șef al Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului de Interne. El este cel care a gestionat pandemia Covid pe timpul mai multor guverne.

  1. Mihaela Bilic

Un nume sonor datorită aparițiilor sale televizate, Mihaela Bilic este unul dintre cei mai cunoscuți medici specializați în psihonutriție de la noi din țară. „Să reușești să schimbi în bine viețile oamenilor, să reușești să le aduci un strop de optimism și încredere, să fii alături de ei cu un sfat, o vorbă bună sau măcar cu un zâmbet atunci când le e greu. Acesta este adevăratul succes”, povestea medicul pentru Capital.